Ademmeditatie


Weet jij hoe je ademt en hoe vaak per minuut? De meeste mensen niet en dat is logisch, want we doen het vaak onbewust. Toch is je bewust worden van je ademhalingstempo een cadeautje aan jezelf. Een goede bewuste ademhaling is de gemakkelijkste en snelste weg naar minder stress en meer ontspanning.

Ademmeditatie

Energiemanagement helpt je medewerkers met het structureren van chaos en geeft hen houvast bij analyses van een situatie. Maar vooral brengt het medewerkers ruimte. Ruimte voor aandacht voor collega’s, ruimte voor ervaren en beleven.
Energiemanagement heeft ook te maken met balans. Balans tussen werk en privé, balans tussen inspanning en ontspanning, balans tussen energiegevers en energievreters.

Alle items onder het thema ENERGIEMANAGEMENT zetten in op energiegevers, maar ook op het verkrijgen van begrip voor het feit dat medewerkers hier zelf een actief aandeel in hebben!

Workshop Ademmeditatie

Tijdens de workshop Ademmeditatie, krijg je praktische ademhalings- en meditatie oefeningen, die direct je stresslevel naar beneden brengen en je weer energie geven! Een goede bewuste ademhaling is de gemakkelijkste en snelste weg naar minder stress en meer ontspanning. Start de dag met een ademmeditatie en je hebt energie voor de hele dag!

Ademmeditatie

Gezond ademen

Weet jij hoe vaak je per minuut ademt? Nee? Dat is logisch, want je ademhaling is vaak een onbewust proces. Wat je ook vaak niet opmerkt, is dat je oppervlakkig ademt, of “hoog” ademt. Op de juiste manier ademen, levert energie op en hierdoor voel je je fitter, gezonder en weerbaarder. Doe een ademmeditatie als break van de dag en je kunt er weer tegenaan.

Interesse in Ademmeditatie?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Ademmeditatie kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

inzicht in hoe je ademt
meer energie
inzicht in hoe je gezond ademt
meer ontspanning