Stoelmassage cadeau

Back2theOffice is een leuke, vitale campagne om te vieren dat medewerkers weer naar kantoor mogen. Een welkomstcadeau in de vorm van een verkwikkende, energie gevende stoelmassage!

Thuiswerkbeleid

Nu het thuiswerkbeleid steeds meer wordt afgeschaald en we weer meer op kantoor welkom zijn, is dat voor sommigen misschien even wennen, maar het is ook een manier om collega’s weer te ontmoeten!

kantoor als sociale ontmoetingsplaats

Sociale ontmoetingsplek

Het kantoor van tegenwoordig is steeds meer een sociale ontmoetingsplek. Een plek om de thuiswerkplek even te ontvluchten, elkaar weer live te ontmoeten, te vergaderen, te ontspannen of juist bezig te zijn met gezondheid.

Stoelmassage

Het meest rendabele kwartiertje

Een stoelmassage is namelijk het meest rendabele kwartiertje van de week!
15 minuten. Een kwartier. Zo kort duurt een stoelmassage. Dat is maar een fractie van de tijd die verloren gaat aan koffie halen, uit het raam staren of een praatje maken en het levert zo veel op!

Stoelmassage

Meer weten?

Stoelmassage iets voor jouw medewerkers?
Heb jij interesse om een van onze stoelmasseurs bij jou op kantoor te laten komen? We komen al voor 3 aaneengesloten uren bij je langs. Met een korte intake en wat wisseltijd, goed voor 8 massages. Wil je meer informatie, of een prijsopgave? Stuur dan een mail naar info@bedrijfsfitness.nl

Back2theOffice, een mooie kans om te scoren bij je medewerkers!

Positieve effecten van stoelmassage

vermindert spanning in spieren
bevordert de bloedsomloop
verfrist en verkwikt
stimuleert het zelfregulerend vermogen
zorgt voor een betere concentratie