Personal training

Je eigen persoonlijke coach

Samen gericht werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van gezondheid,voeding en lifestyle. Net dat zetje in de rug dat nodig is om veilig je grenzen te verleggen en toe te werken naar van te voren afgesproken resultaat.

Offerte aanvragen

Wat is personal training?

Personal training staat binnen First1 Bedrijfsfitness voor 1 op 1 aandacht en begeleiding door een First1 instructeur en gericht werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van gezondheid, voeding en lifestyle. Motivatie en controle zijn de twee factoren die een grote rol spelen in het behalen van dit soort doelen. Een persoonlijke coach kan nét dat kleine beetje zijn dat nodig is om te trainen en te blijven trainen. Onze ervaring is, dat mensen het prettig vinden om door hun persoonlijke coach te worden aangesproken op hun sportieve inzet, of juist het ontbreken er van! Probeer het eens uit en ontdek of personal training iets voor je organisatie is! Wij geven graag vorm aan een pilot periode.

Wanneer is Personal training een goede keuze?

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vitaliteit op het werk, komen wij bij veel bedrijven over de vloer. Veelal is de wens om beleid te maken op vitaliteit er wel, maar ontbreekt het aan de benodigde vierkante meters, dan wel budget, om dit beleid uit te voeren. Geen of weinig ruimte en weinig tot geen budget, wat nu? Personal training is een prima manier om medewerkers in beweging te krijgen. Met wat eenvoudige trainingsmaterialen, die de personal trainer mee neemt naar jouw locatie, kan al gauw een volwaardig bewegingsprogramma worden samengesteld. Qua ruimte volstaat een vergaderzaal of een andere, niet permanent gebruikte ruimte in het kantoor. Samen met de opdrachtgever kijken we naar de mogelijkheden. Bosu bal, battle rope, Swiss ball, kettle bells, speed rope, speed ladder. Geen idee? Vraag ons naar de mogelijkheden en er gaat een functionele trainingswereld voor je open!


Wat levert personal training op?

Een personal trainer weet hoe je moet eten en sporten om elke dag een stukje dichter bij je doel te komen. Hij of zij weet hoe je je trainingen moet opbouwen om snel vooruitgang te boeken, maar zonder te hard van stapel te gaan, zodat je geen blessures oploopt en het tempo goed volhoudt.

En je trainer is ook een maatje die je omtrent je leefstijl kan adviseren, een schatkist aan nuttige tips kan geven en jou kan steunen als je het even moeilijk krijgt! Met een personal trainer sta je er niet alleen voor en je hebt ook een stok achter de deur – de afspraken met je coach – zodat je minder snel geneigd bent een training over te slaan.

Is de inhuur van een personal trainer iets voor jouw organisatie?


Offerte aanvragen

Vraag een gratis advies rapport aan

Gratis en vrijblijvend een rapport aanvragen voor bedrijfsfitness in jouw organisatie. Binnen 48 uur een rapport op maat.


Aanvragen

Direct contact

Voor al je vragen, suggesties of opmerkingen, mag je met ons contact opnemen.

T: 070 360 60 60
E: info@bedrijfsfitness.nl
M: 06 123 14 192

Contactpagina
Share This