Beter liggen

Regelmatig slecht inslapen, doorslapen of zelfs slapeloosheid heeft direct effect op de gezondheid en het energieniveau van je medewerkers. Dit gaat ten koste van de productiviteit en de concentratie.

Beter liggen

Aan de basis van een goede nachtrust ligt niet alleen een goed matras en een goed kussen. Er zijn ook andere factoren die invloed hebben op inslapen of doorslapen, zodat je fit en vitaal wakker wordt. Een uitgerust gevoel maakt dat je de dag vol energie begint. Dat willen we toch allemaal? Alle items onder het thema SLAPEN zetten in op inslapen, doorslapen en slaapproblemen.

Beter liggen onder het thema SLAPEN zorgt er voor, dat je uitgerust en productief aan het werk kunt.

Ergonomisch slapen

Tijdens dit gedeelte bekijken we wat ergonomische slapen is in een goed bed. Tevens bespreken we de slaap hygiëneregels voor de slaapkamer. Onderwerpen zullen zijn:
bed ergonomie en de wervelkolom, het kussen en de nekwervel en de basis van een goed bed.

gezond slapen werkt beter

Slaaphygiene regels

Meer kennis over slapen helpt al om het probleem aan te pakken, of zelfs te verhelpen. Je kunt met betrekking tot slapen echt dingen fout doen! Slaaphygiene regels zijn er, om de randvoorwaarden rondom slapen te verbeteren. Wij wensen iedereen een goede nachtrust!

Interesse in Beter liggen?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Beter liggen kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Na deze workshop

weet je, wat gezond liggen is
ken je de meest voorkomende inslaapfouten
ken je de basis van een goed bed
ken je het belang van een goed kussen