Beter slapen

1 op de 5 Nederlanders heeft slaapproblemen. Dat is maar liefst 20%. 1 op de 2 mensen geeft aan beter te willen slapen. De kans dat slaapproblemen zich ook manifesteren onder je medewerkers, is geen vraag, maar een zekerheid.

Beter slapen

Aan de basis van een goede nachtrust ligt niet alleen een goed matras en een goed kussen. Er zijn ook andere factoren die invloed hebben op inslapen of doorslapen, zodat je fit en vitaal wakker wordt. Een uitgerust gevoel maakt dat je de dag vol energie begint. Dat willen we toch allemaal? Alle items onder het thema SLAPEN zetten in op inslapen, doorslapen en slaapproblemen.

Beter slapen onder het thema SLAPEN zorgt er voor, dat je uitgerust en productief aan het werk kunt.

Slaapproblemen

Wat houdt goed slapen eigenlijk in en welke slaapproblemen komen het meest voor? Wat is nu eigenlijk een goed bed? Ontvang praktische slaaptips en slaapadviezen. Slaap lekker!

gezond slapen werkt beter

Slapeloosheid

Vergroot je bewustzijn met betrekking tot bed en slaap. De belangrijkste aspecten van een goede en gezonde slaap komen aan bod. Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar vertaald naar de dagelijkse praktijk.

Interesse in Beter slapen?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Beter slapen kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Na deze workshop

weet je, wat gezond slapen is
ken je de meest voorkomende slaapproblemen
kun je praktische slaaptips toepassen
weet je wat een goed bed is