Beweging

Bewegen werkt!

De Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) gaat over (voldoende) bewegen. Iemand beweegt voldoende als er minimaal 5 dagen in de week 30 minuten matig intensief wordt bewogen. Deze NNGB wordt ook wel de beweegnorm genoemd. Onderstaande vitale items brengt medewerkers in beweging op een laagdrempelige manier, op de werkplek, of in de omgeving van het kantoor.

Offerte aanvragen

Makkelijk: kies een kant-en-klaar vitaliteitsprogramma
Kies uit één van onze zorgvuldig samengestelde programma's om de vitaliteit van jouw medewerkers te bevorderen:

Meer informatie? Neem contact met ons op.
Contactpagina


Sportief afdelingsuitje
Eens iets anders dan bowlen en daarna steengrillen? Of een escape room op je eigen locatie?

Urban Challenge training
Urban Challenge is onze term voor het alom bekende Bootcamp. Bij de Urban Challenge laten we je uitdagen door de materialen die we onderweg tegen komen, zoals bomen, paaltjes, trappen etc. Competitie, maar ook samenwerken komt aan bod. Alleen bedoeld voor de super sportievelingen en die hards? Welnee! De training is op maat en door te differentiëren in niveau, is het aanbod voor iedereen haalbaar. In te zetten als éénmalige opdracht, maar ook als 13-weekse kwartaalactiviteit.

Tai Chi training
Tai Chi is van oorsprong een martial art. Het is gebaseerd op het idee om de kracht van de tegenstander te absorberen en om te buigen voor een aanval. Tai Chi bewegingen zijn circulair, zacht en gecontroleerd. Harde aanvallen worden daardoor opgeheven. Een van de belangrijke principes van Tai Chi is, dat men niet tegen de kracht van de tegenstander in moet gaan, maar moet meegaan met de kracht. De Tai Chi sessie kan zowel op het kantoor (bijvoorbeeld in een vergaderruimte of kantine) plaats vinden, of buiten in de omgeving van het kantoorgebouw. Mogelijkheden genoeg!

First1 Vitaliteit Scope
Deze themaworkshops maken onderdeel uit van de First1 Vitaliteit Scope. Een inspiratiedocument met workshops, trainingen en lezingen, met als gemene deler: vitaliteit, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. In te zetten als side event, bij een vitaliteitweek of als opstap naar een structurele invulling van vitaliteit binnen jouw organisatie. Wij helpen met advies tijdens de voorbereidingen, we delen onze expertise tijdens het gehele proces en komen ook graag in beweging tijdens de uitvoering. Je kunt ons zien als projectplanner, totale ontzorging dus!

First1 Vitaliteit Scope

Kijk ook eens bij onze andere themaworkshops of trainingen

Klik op een dienst om meer te lezen

Zet vitaliteit concreet voor je bedrijf in

Download onze voorbeeld Vitale Jaarkalender en raak geïnspireerd!


Vitale Jaarkalender

Direct contact

Voor al je vragen, suggesties of opmerkingen, mag je met ons contact opnemen.

T: 070 360 60 60
E: info@bedrijfsfitness.nl
M: 06 123 14 192

Contactpagina

Pin It on Pinterest

Share This