Boks paradox

Het lichaam liegt niet. De manier waarop medewerkers boksen, staat synoniem aan hoe ze in het leven en op de werkvloer staan. Dit betekent dat blinde vlekken, verschillende stijlen, patronen en eigenschappen van medewerkers binnen no-time naar voren komen.

Boks paradox

Aan de basis van een goede samenwerking ligt een goede communicatie, maar dat hoeft niet altijd met gesproken taal te zijn. Het lichaam liegt namelijk niet. De manier hoe medewerkers boksen, staat synoniem aan hoe ze in het leven en op de werkvloer staan. Dit betekent dat blinde vlekken, verschillende stijlen, patronen en eigenschappen van medewerkers binnen no-time naar voren komen.

Alle items onder het thema COMMUNICATIE zetten in op communiceren, verbinden en van elkaar leren. Laat je horen!

Bij Boks paradox onder het thema COMMUNICATIE gaat het om de kracht van elkaar raken en geraakt worden.

Workshop boksen

In de training gaat het helemaal niet om het boksen, boksen is puur en alleen het middel. Er zullen specifieke oefeningen worden ingezet en vanuit daar gaan we het gesprek aan met de groep. Het is geen bokstraining, maar echt bokscoaching.

Boks Paradox

Bokscoaching

95% van ons handelen doen we onbewust. Door het lijf in te zetten, maken je medewerkers onbewust gedrag bewust. Hoe beter zij zichzelf kennen, hoe beter ze kunnen schakelen en andere keuzes kunnen gaan maken die bevorderlijk zijn voor hun vitaliteit en prestaties.

Interesse in bokscoaching?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Boks paradox kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

zelfinzicht
onderlinge verbinding
patronen herkennen
stressoren herkennen