Bootcamp voor bedrijven

Bootcamp voor bedrijven zet je medewerkers in beweging. Lekker sporten met collega’s, sportief of niet sportief, bootcamp is voor iedereen haalbaar!

Bootcamp voor bedrijven

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! Met de buitentraining bootcamp voor bedrijven onder het thema BEWEGEN zet je medewerkers in beweging. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Grenzen verleggen met een bootcamp

Lekker trainen in de buitenlucht. Deze training leert je medewerkers, om hun eigen grenzen te verleggen met een bootcamp, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de training dagen we hen uit door middel van het gebruik van materialen die we onderweg tegen komen, zoals bomen, paaltjes, trappen etc.

Bootcamp

Teambuilding met een bootcamp

Competitie, maar ook samenwerken komt aan bod. Teambuilding met een bootcamp is een originele teambuildingsactiviteit. Alleen bedoeld voor de super sportievelingen en die hards? Welnee! De training is op maat en door te differentiëren in niveau, is het aanbod voor iedereen haalbaar.

Onze bootcamp trainers

Sander Kruijt

Sander Kruijt

Bootcamptrainer en stoelmasseur

“Het hoeft niet snel. 50 keer 2% verandering is ook 100%”

Manuel Viacava

Manuel Viacava

Bootcamptrainer

“Be the best you can be”

Erica Roosenschoon

Erica Roosenschoon

Bootcamptrainer en stoelmasseur

“De sleutel tot succes, is actie!”

20191010_105615-600x600-2

Pim Plaggenborg

Bootcamptrainer

“Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol!”

Interesse in een bootcamp voor bedrijven?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Een bootcamp voor bedrijven kan in de directe omgeving van de kantoorlocatie gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

De voordelen van een bootcamp voor bedrijven

verbindt en verbroedert
is lekker buiten
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers