Buitentraining: Bootcamp

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! De buitentraining Bootcamp onder het thema BEWEGEN zet in op in beweging komen. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Grenzen verleggen

Lekker trainen in de buitenlucht. Deze training leert je medewerkers, om hun eigen grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de training dagen we hen uit door middel van het gebruik van materialen die we onderweg tegen komen, zoals bomen, paaltjes, trappen etc.

Bootcamp

Teambuilding

Competitie, maar ook samenwerken komt aan bod. Zo kan Bootcamp ook dienst doen als teambuilding activiteit. Alleen bedoeld voor de super sportievelingen en die hards? Welnee! De training is op maat en door te differentiëren in niveau, is het aanbod voor iedereen haalbaar.

Coaches en Trainers

Sander Kruijt

Sander Kruijt

Fitnesstrainer en stoelmasseur

“Het hoeft niet snel. 50 keer 2% verandering is ook 100%”

Manuel Viacava

Manuel Viacava

Fitnesstrainer

“Be the best you can be”

Erica Roosenschoon

Erica Roosenschoon

Personal Trainer en stoelmasseur

“De sleutel tot succes, is actie!”

20191010_105615-600x600-2

Pim Plaggenborg

Fitnesstrainer

“Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol!”

Interesse?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Een Buitentraining Bootcamp kan in de directe omgeving van de kantoorlocatie gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Een Bootcamp

verbindt en verbroedert
is lekker buiten
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers