De HOE vraag.

In deze woelige tijd hebben werkgevers gelukkig steeds meer aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers, maar HOE pak je zo iets aan? Wat werkt wel, maar nog belangrijker: wat werkt niet?

👟Een ruimte inrichten met slechts fitnessapparatuur zonder begeleiding werkt niet. Alleen medewerkers die al bekend zijn met deze apparatuur, zullen er gebruik van maken en je wil juist ook de potentiële uitvallers of twijfelaars vitaler krijgen, toch?

👟Zo veel mensen, zo veel wensen. Alleen een aanbod van groepslessen werkt niet. Je verkleint hiermee de potentiele doelgroep. Er zullen minder medewerkers gebruik maken van de geboden bewegingsprogramma’s en dat is zonde van de investering. Je wil tenslotte ook, dat je investering iets oplevert.

👟 Zo maar een ruimte inrichten met kracht-en cardio apparatuur en groepslessen op het rooster zetten, werkt niet. Hoe weet je, of het aanbod is afgestemd op de vraag? Doe eerst een behoeftenonderzoek en gebruik de uitkomst daarvan om beleid te maken. We helpen je graag!

👟Bedrijfsfitness laten regelen door medewerkers zonder advies van een specialist werkt niet. Bedrijfsfitness binnen de kantoorlocatie is een vak apart en je kunt ook écht foute keuzes maken. Een goed begin is het halve werk en je krijgt maar één kans voor een eerste indruk.

First1 Bedrijfsfitness helpt Directeuren, HR managers en medewerkers die zich binnen een organisatie bezig houden met vitaliteit graag met de invulling van de HOE vraag. We nemen hierbij meer dan 25 jaar ervaring mee en hebben vele succesvolle voorbeelden.

Comments are closed.

Share This