De kracht van het compliment

We zijn vaak niet zo scheutig met complimentjes. Of we vinden waar we zelf goed in zijn, normaal en helemaal niet bijzonder, want we doen het tenslotte altijd al zo, maar de werking van complimenten is heel krachtig!

De kracht van het compliment

Aan de basis van een goede samenwerking ligt een goede communicatie en begrip voor elkaar. Dit lijkt gemakkelijk, maar blijkt in de praktijk toch lastiger dan je denkt. De kracht van een compliment is groot, maar het geven én ontvangen van een compliment is een kunst op zich. Wil jij dit leren?

Alle items onder het thema COMMUNICATIE zetten in op communiceren, verbinden en van elkaar leren.

Bij De kracht van het compliment onder het thema COMMUNICATIE gaat het om geven en ontvangen!

Complimentenkracht

We zijn vaak niet zo scheutig met complimentjes. Of we vinden waar we zelf goed in zijn, normaal en helemaal niet bijzonder, want we doen het tenslotte altijd al zo, maar de werking van complimenten is heel krachtig! Onderzoek heeft uitgewezen, dat juist die complimentjes, die kleine positieve gesprekjes, stress doen verminderen en  je werkplezier vergroten. Blij, geraakt, energiek, warm en bruisend zijn woorden die wij vaak van deelnemers terug krijgen.

Verbinding met collega's

In deze workshop focussen we vooral op energiegevers, op wat iemand gelukkig maakt, of waar iemand trots op is. Het met aandacht ontvangen van complimenten zorgt voor verbinding en energie, maar het geven ervan ook! Juist deze complimenten en waardering zorgen voor een energiek gevoel, écht contact en vertrouwen. Een mooie prikkel om verbinding, vertrouwen en vitaliteit bij je medewerkers positief te beïnvloeden!

Interesse in complimentenkracht?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop De kracht van het compliment kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

onderlinge verbinding
energie
onderling vertrouwen
positiviteit