Hoera! Energie


Energie – de mentale kracht om tot prestaties te komen – kan een organisatie maken of breken. Korter door de bocht, wat zich tussen je oren afspeelt, bepaalt wat er uit je handen komt. Energie heeft dus een sleutelpositie, maak er gebruik van!

Hoera! Energie

Als prestaties en vitale medewerkers belangrijk zijn, is de focus op energie een must. Energieke medewerkers zijn productiever, blijer en verzuimen minder.

Energiemanagement heeft ook te maken met balans. Balans tussen werk en privé, balans tussen inspanning en ontspanning, balans tussen energiegevers en energievreters.

Alle items onder het thema ENERGIEMANAGEMENT zetten in op energiegevers, maar ook op het verkrijgen van begrip voor het feit dat medewerkers hier zelf een actief aandeel in hebben!

Energie op het werk

Energie kan maken en breken. Je zou niet snel zeggen dat energie zo belangrijk is, maar het tegendeel is waar! Neem de uitersten maar. Het hoofdkenmerk van een burn-out is een overmatig energietekort en het hoofdkenmerk van bevlogenheid is bruisen van de energie. Meer energie op het werk maakt je werk een stuk leuker!

Energiemanagement

Energie op kantoor

Energie van medewerkers kan positief duurzaam worden beïnvloed door (zelf)reflectie, bewustwording en zelfregie. Hoe zou het zijn als medewerkers de regie voeren over hun eigen energie? Daar gaat deze interactieve workshop over. Medewerkers brengen aan de hand van zelfreflectie een bewustwording op gang, waardoor ze leren regie te krijgen over de eigen energie.

Interesse in Energie op het werk?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Hoera! Energie kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

energie!
zelfkennis
inzicht in energievreters
inzicht in energiegevers