Take a breath


Je ademt, zoals je leeft! En je leeft zoals je ademt. Ademen is het meest basale dat er bestaat en we doen het duizenden keren per dag, maar leren er eigenlijk nooit wat over. Het is tijd om daar verandering in te brengen, want schrik niet: negentig procent van de mensen benut slechts dertig procent van de ademcapaciteit.

Energiemanagement door beter ademen

Energiemanagement helpt je medewerkers met het structureren van chaos en geeft hen houvast bij analyses van een situatie. Maar vooral brengt het medewerkers ruimte. Ruimte voor aandacht voor collega’s, ruimte voor ervaren en beleven.

Energiemanagement heeft ook te maken met balans. Balans tussen werk en privé, balans tussen inspanning en ontspanning, balans tussen energiegevers en energievreters.

Alle items onder het thema ENERGIEMANAGEMENT zetten in op energiegevers, maar ook op het verkrijgen van begrip voor het feit dat medewerkers hier zelf een actief aandeel in hebben!

Ademhalingsoefeningen

De meeste mensen houden zichzelf onbewust tegen om vrij te ademen. Met deze workshop krijg je hulp om de kracht van de eigen ademhaling te ontdekken. Je ontdekt wat het probleem is van “verkeerd” ademen en wat de gevolgen hiervan zijn op korte en lange termijn. Leer gerichte ademhalingsoefeningen om je adempatroon te verbeteren.

Adem-Meditatie sessie 2

Betere concentratie

De workshop betaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je gaat de oefeningen direct toepassen, zodat je zelf het effect ervaart. Naast de positieve effecten op je lichaam en energielevel, heeft het doen van ademhalingsoefeningen ook een positief effect op je brein. Meer focus, een betere concentratie en minder piekeren is wat je met bewust ademen kunt bereiken.

Interesse in energiemanagement?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Take a breath kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

inzicht in de eigen ademhaling
meer energie
inzicht in hoe je gezond ademt
meer ontspanning