Energizer op het werk

Met een energizer op het werk zet je je medewerkers in beweging. Geef je medewerkers een energie boost en ze hebben energie voor de hele dag! In te zetten als een energieke dagstart of sportief intermezzo.

Energizer op het werk

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! Met de vitale activiteit energizer op het werk onder het thema BEWEGEN zet je medewerkers in beweging. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Een energizer op het werk geeft energie

Energizers op het werk zijn korte activiteiten die je met je medewerkers kunt doen om de energie hoog te houden, of de aandacht vast te houden tijdens een (online) vergadering of training. Een energizer zorgt voor afwisseling, maakt de energie los en richt de aandacht. Het doel van een energizer is ook vooral dat het leuk is!

Energizer

Begin de dag actief met een energizer

Wat denk je van iedere dag even 15 minuten bewegen met je medewerkers, voordat de werkdag begint? Of iedere dag samen afsluiten  door middel van een kort moment actief zijn? De invulling van een energizer op het werk kan per dag wisselen, een bepaald thema dragen, of juist iedere dag verschillen, kortom: maatwerk!

Interesse in een energizer op het werk?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Een energizer kan live op de kantoorlocatie, maar ook online gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Voordelen van een energizer op het werk

geeft energie
zorgt voor verbinding
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers