Fit tijdens Corona

Fit en vitaal blijven in Coronatijd, hoe doe je dat?

Vanaf 16 maart zijn al onze incompany fitnessruimtes gesloten. Medewerkers wordt vanaf dat moment geadviseerd om vanuit huis te werken. In 1 klap was ons bestaansrecht weg, heftig nieuws! Gelukkig hebben we van uitdagingen kansen gemaakt en leveren we al vanaf 23 maart vervangende diensten op het gebied van training en vitaliteit, zowel online als offline. Wat denk je van de Thuiswerk APK, online voedingadvies, of een online ademhalings-en meditatie sessie? Ook leveren we buitentrainingen zoals Bootcamp en Pilates. Iedere week vullen we ons aanbod aan en houden we de medewerkers van onze klanten gezond en vitaal!

Boeken activiteit

"Vitale medewerkers houden je bedrijf gezond!"

Adem/Meditatiesessie

Weet jij hoe je ademt en hoe vaak per minuut? De meeste mensen niet en dat is logisch, want we doen het vaak onbewust. Toch is je bewust worden van je ademhalingstempo een cadeautje aan jezelf, want een goede bewuste ademhaling is de makkelijkste en snelste weg naar minder stress en meer ontspanning. Daarnaast train je meteen je brein naar meer focus en een betere concentratie. Door dagelijks tijd te nemen om bewust te ademen en te mediteren, krijg je meer of weer grip op je leven en je werk. Heb je het druk? Dan adem je waarschijnlijk te snel en dit snelle ademen zorgt voor een kettingreactie aan stress symptomen in het lijf. Soms komt dit tot uiting door een hoge bloeddruk, een gejaagd gevoel, of licht in het hoofd. Tijdens de "Adem/Meditatiesessie", krijg je praktische ademhalings- en meditatie oefeningen, die direct jouw stresslevel naar beneden brengen en je weer energie geven! Doe jij ook mee?

Programma:

Elke maandag       08:00 uur

Start je werkweek met een ademhalingsoefening voor meer energie en een scherpe focus!

Elke dinsdag 16:30 uur

Sluit je drukke werkdag met een ademhalingsoefening voor meer ontspanning en maak je hoofd leeg voordat je aan je vrije avond begint.

Elke donderdag 12:30 uur

Een lunchbreak oefening. Stap even uit de hectiek van werkzaamheden en neem even afstand van je gedachtestroom. Na 30 minuten heb je weer focus en inspiratie voor de rest van je dag!

Boeken activiteit

Live groepsles

Iedere maandag om 17:00 uur geeft een van onze First1 collega's een 'live' les via Zoom! Heb je zin in een full body workout en wil je weer eens flink werken aan je conditie? Dan is dit je kans! De les is geschikt voor jong en oud, fit of niet fit. Doe je mee? De les duurt 30 minuten.

Boeken activiteit

Buitensporten

Iedere week verzamelen we bij Park Clingendael in Den Haag en geven we Bootcamp, Pilates, of Small group training onder leiding van een van onze trainers. Uiteraard hanteren we hier de richtlijnen van de RIVM. Met de zomer op komst is dit een uitgelezen kans om te werken aan je conditie en je doet nog een kleurtje op ook! Kijk voor de verschillende lessen en tijdstippen in ons online boeking systeem via onderstaande button.

Boeken activiteit

Energie op je bord

We zijn allemaal druk met van alles en nog wat. Maar vitaliteit vinden we belangrijk en gezond oud worden willen we ook. Wat kan je nú direct doen om je weerstand te verhogen met voeding? Wat zijn nu alledaagse gezonde dingen die handig zijn om in huis te hebben? Je krijgt recepten voor gezonde lunches en tussendoortjes “in een handomdraai”. Iedereen weet dat gezond eten en leven belangrijk is, helemaal nu! Welke kleine, eenvoudige aanpassingen kun je in je dagelijkse leven maken, zodat je direct meer energie krijgt en je weerstand kunt verhogen? Zijn supplementen nodig, of kun je alles uit voeding halen? Ook maken we een kort uitstapje naar “slaap” en wat dit te maken heeft met je eetpatroon gedurende de dag. In deze mini-lezing komt het allemaal aan bod. Er is ruimte voor het stellen van vragen, de lezing is dus interactief! Daarnaast krijg je nog wat inspiratie voor gezonde lunches en tussendoortjes. Makkelijk klaar te maken en handig om mee te nemen.

Boeken activiteit

Mindful Yoga

Deze les is voor iedereen die wel wat ontspanning van lichaam en geest kan gebruiken! Sluit je werkdag af met een heerlijke 45 minuten durende yogales, geschikt voor beginners en gevorderden. De yogahoudingen zorgen voor meer flexibiliteit en ruimte in je lichaam na een dag werken achter de PC en je energie gaat weer stromen. We starten met een korte meditatie, die overgaat in stretchoefeningen voor rug, nek en schouders. Vervolgens doen we een aantal zonnegroeten en yogahoudingen/asana’s en om vervolgens af te sluiten met een ademhalingsoefening. Je voelt je weer helemaal ontspannen en opgeladen aan het begin van je avond. Zien we jou ook op de mat?

Boeken activiteit

Fitness on the go!

Herken je dit? Je hebt keihard getraind in de maanden voorafgaand aan je zomervakantie, want tenslotte wil je er een beetje goed uitzien in je strand outfit! Maar hoe ga je je fitheid onderhouden, als je niet naar de sportschool kan? Je kunt moeilijk allerlei attributen gaan meezeulen in je koffer en éénmaal op je vakantie bestemming, mis je toch wel je fitnessinstructeur die je altijd hielp met de invulling van je schema of de uitvoering van je trainingsprogramma of groepsles. Geen nood! Wij blijven je coachen, zelfs op afstand! Dit e-boekje kan gewoon mee op vakantie en geeft je inspiratie voor iedere dag van de week. Je hebt er weinig voor nodig, alleen maar mooi weer, een goed humeur en wat discipline. Rest ons nog, je een hele fijne, fitte vakantie toe te wensen!

Download E-boekje

WandelYoga

Ben je ook zo druk met alle ballen in de lucht houden? Zit je hoofd vol en heb je moeite met keuzes maken? Snak je ook naar vakantie maar kun je, je werk nu niet loslaten? Als je het gevoel wilt hebben er even helemaal uit te zijn geweest, dan is wandelyoga iets voor jou! Je kunt in korte tijd genieten van natuur, buitenlucht, lichaamsbeweging, meer rust in je hoofd en gezelligheid! Er wordt gelet op looptechniek, we doen yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en er is aandacht voor de geest. Je zult geleidelijk meer lichaamsbewust worden en meer ontspanning ervaren in je dagelijkse leven. Ook zul je fitter en leniger worden. Neem een flesje water mee. Een yogamat is niet nodig.

Boeken activiteit

Online coaching

Onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen bij een gezonde levensstijl. We kunnen je helpen bij voeding, trainingsschema’s of met je meedenken wat je thuis kunt doen om gezond en fit te blijven. Ons online coaching platform is een manier waar we samen zoeken naar de mogelijkheden Wij kunnen ons voorstellen dat hoe langer je thuis werkt, het lastiger wordt om ook weer een ritme, of misschien wel een start te maken in een stuk beweging, voeding of wat dan ook te maken heeft met een gezondere levensstijl. Misschien weet je écht niet waar te beginnen, óf baal je misschien dat je zwaarder bent geworden, óf heb je net even een stukje motivatie nodig, óf mis je wat handvatten, het maakt niet uit wat! Wij willen je ondersteunen en waar nodig die spreekwoordelijke schop geven (of meerdere :)) Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je vastloopt, plan gewoon een afspraak in de online agenda en onze collega’s gaan je helpen, heel graag zelfs!

Boeken activiteit

FitSnacks.TV

FitSnacks.TV is een online televisie zender. FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workout varianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven, ook in Coronatijd! Gebruiksgemak, daar draait het om op FitSnacks.TV! Lekker thuis sporten, alleen of met het hele gezin? Dat kan! Bekijk ook onze inspirerende lifestyle video's, bijvoorbeeld als je onderweg bent of gewoon fijn aan het ontspannen bent op de bank. Vanwege het brede scala aan workouts is het platform toegankelijk voor iedereen. Van kids, tot oudere jongeren. Het platform biedt voor ieder wat wils!

Boeken activiteit

Workout Of the Week

WOW! Vanaf 1 juli mogen de commerciële sportscholen weer open, dat klopt. Incompany fitness is toch een andere tak van sport. Onze sportscholen bevinden zich binnen de kantoren van onze Opdrachtgevers en zo lang thuiswerken wordt gestimuleerd, is de bezettingsgraad op kantoor dermate laag, dat de aanwezigheid van onze trainers niet efficiënt is. Om onze sporters toch fit te houden, ontvangen zijn van ons iedere maandag digitaal een Workout Of the Week, de WOW. Een trainingsschema, gemakkelijk thuis uit te voeren, zonder materialen. Wil jij ook zo'n schema ontvangen? Download hier een schema, er is keus genoeg!

Pin It on Pinterest

Share This