Het Gezonde Kantoor

Het Gezonde Kantoor.

Blij en trots dat ik deel uit maak van Het Gezonde Kantoor. Een initiatief van Raymond Harmsen in samenwerking met Dinga van Driel✔, Marianne Mulder en Marco van Stappershoef.

Samen vormen wij een powerteam en geven we werkgeluk concreet vorm. Dynamisch werken, een positieve mindset, veiligheid op de werkvloer, bewust eten en drinken en de juiste energie verenigd in een aanbod voor werkgevers die aandacht hebben voor vitaliteit en gezondheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat het thuiswerken bij veel organisaties niet meer weg te denken is. Het is van groot belang dat bedrijven zich bewust worden van de veranderende werkomstandigheden die om structurele aanpassingen vragen.

Goed om na te denken over de gezondheid en vitaliteit van medewerkers, zowel thuis als op kantoor. Het Gezonde Kantoor omvat alle ingrediënten voor het hybride werken. Hoe ziet het hybride kantoor er uit, wat verstaan we eronder en welk effect heeft het op de medewerker?

Heel bijzonder om te merken, dat vijf ogenschijnlijk verschillende diensten samenkomen en dat wij met elkaar dezelfde klanten bedienen.
Onze webite is live en ik ben heel benieuwd te horen, wat jullie er van vinden! www.hetgezondekantoor.eu
#hetgezondekantoor #hybridewerken #vitaliteit

Comments are closed.

Share This