Het leven is een feestje

Het leven is een feestje.

Het leven is een feestje, maar je moet de slingers zelf ophangen…en dat doen we dan ook, maar niet alleen!

Vandaag vieren we samen met onze nieuwe vitaliteitspartner BeMindful de lancering van onze website https://workshops.bedrijfsfitness.nl/  én de digitale 8-weekse Mindfulness training “Veerkracht in je werk & leven” die in de webshop is aan te kopen. De training is digitaal, maar toch persoonlijk! Het lesmateriaal bestaat uit opdrachten, geluidsfragmenten, filmpjes en je hebt, als je dat wenst, wekelijks contact met onze Mindfulness trainers Albert Hoogendijk & Inge Noorbergen.
Het mooie is, dat je de training kunt volgen, op een moment dat het jou het beste uit komt , want dat is nu eenmaal voor iedereen anders.

Het wordt steeds meer duidelijk, dat je mentale fitheid en veerkracht ook kunt trainen, net als fysieke fitheid. Wij noemen het ook wel eens brainshape 😊. Bovendien, Mindfulness is niet zweverig! Het belang en de effecten ervan, zijn zelfs wetenschappelijk aangetoond.
Dus….kun je wel wat #veerkracht in je leven gebruiken? Wil je meer #innerlijkerust ervaren en wat meer #levensgemak en (werk)geluk? Zet de eerste stap en bezoek onze webshop. Je bent van harte welkom!

Comments are closed.

Share This