Horsepower.

Horsepower, een paard zegt meer dan 1000 woorden.

Dat is de titel van de nieuwe workshop, tot stand gekomen middels een samenwerking met Jan-Paul Duijndam van Lear. De workshop is recent opgenomen in de First1 Vitaliteit Scope, een document vol mogelijkheden, sportief, semi-sportief of niet sportief, bijvoorbeeld in te zetten tijdens een vitaliteitsprogramma voor je medewerkers.

Vraag je je wel eens af hoe anderen jou zien in de samenwerking? Krijg je een eerlijk antwoord op deze vraag? Juist openheid zorgt voor een nog betere samenwerking. Om deze openheid binnen bedrijven op gang te brengen, maken we tijdens de workshop gebruik van paarden. Paarden geven niet het sociaal wenselijke antwoord, hun reactie zegt meer dan 1000 woorden!

De workshop vindt plaats op een buitenlocatie. Hiermee is Horsepower meteen de vreemde eend in de bijt, want tot nu vonden alle workshops en trainingen van First1 Bedrijfsfitness plaats in de directe omgeving van de bedrijven van onze Opdrachtgevers. Wij kijken er naar uit om de workshop in de praktijk te brengen! Iets voor jou?

Offerte aanvragen

Comments are closed.

Share This