IJskoud de beste!


Mensen kiezen onbewust voor comfort. Maar wie altijd voor comfort kiest, zal nooit zijn volledige potentieel bereiken. Door je grenzen te verleggen, verruim je je kaders van comfort en sta je weerbaarder en daadkrachtiger in het leven. Outside your comfort zone is where the magic happens.

Koud water training

Mensen kiezen onbewust voor comfort. Maar wie altijd voor comfort kiest, zal nooit zijn volledige potentieel bereiken. Door je grenzen te verleggen, verruim je je kaders van comfort en sta je weerbaarder en daadkrachtiger in het leven.

Energiemanagement heeft ook te maken met balans. Balans tussen werk en privé, balans tussen inspanning en ontspanning, balans tussen energiegevers en energievreters.

Alle items onder het thema ENERGIEMANAGEMENT zetten in op energiegevers, maar ook op het verkrijgen van begrip voor het feit dat medewerkers hier zelf een actief aandeel in hebben!

Teambuilding

Het ijsbad is een goede manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen weerstand, conditionering en angst. Deze ijsbad sessies zorgen er voor, dat medewerkers samen iets intens gaan doorleven. Ze hebben verbinding op een heel ander niveau en ervaren elkaar in een hele andere setting. Teambuilding in optima forma!

Weerbaarheidstraining

Door middel van een ijsbad sessie verleg je je grenzen en boost je je gezondheid. Door de juiste technieken van adem, mindset en blootstelling aan kou, leer je kalm te blijven in overlevingsmodus. Dit geeft een diep gevoel van mentale overwinning en oerkracht. Uit het hoofd en volledig in je gevoel komen met alle zintuigen.

Interesse in een koud water training?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop IJskoud de beste kan in de buurt van het kantoor gegeven worden, een plek buiten volstaat al snel.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

magic!
daadkracht
verbinding
weerbaarheid