In de kijker!

Onze trainers en coaches zijn ons visitekaartje en daar zijn we trots op! Zowel onze vaste medewerkers als onze freelance vitaliteitspartners en stoelmasseurs zijn hoog opgeleid, service gericht en betrokken en helpen onze klanten met veel passie naar meer vitaliteit.
Deze week zetten we graag onze Lachyoga trainster Conchita Scheffer in de kijker!
Graag stelt zij zich even aan jullie voor:
Hallo! Mijn naam is Conchita Scheffer, eigenaresse van Lachyoga.
In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness verzorg ik de workshop “LachYoga”. Ik ben geboren in West-Afrika en zoals zovele Afrikanen vrolijk van aard. Ik zie dan ook meestal dat het glas half vol is. Maar naarmate ik meer ging studeren, verdween de lach gaandeweg. Ook de nodige tegenslagen in mijn leven waren daar debet aan. Toen ik in 2006 een workshop “Lachyoga” aangekondigd zag staan, wilde ik dat beslist proberen. Deze workshop beviel me enorm, zozeer zelfs dat ik daarna gelijk de cursus bij de 1e ambassadeur van de lachyoga in Nederland (Wil Hendriks) ging doen en daarna in Mallorca bij de arts dr. Madan Kataria, de Indiase grondlegger van Lachyoga.

Ik ben een doorzetter en door mijn jarenlange ervaring als docent Frans kan ik de groepsdynamica ten positieve gebruiken. Daar ik flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht ben, zorgt dat ook voor een optimale uitwisseling tussen de deelnemers aan een lachyoga workshop.
#lachyoga #lachenisgezond #vitaliteit

Comments are closed.

Share This