Interview Corona fit – Locatie ACM

Interview Corona fit – Locatie ACM.

 

Interview Judith Roumen 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Heel vrij! Ik werk met name achter de laptop aan de tafel en af en toe vindt er overleg plaats.

Hoe combineer je bewegen met jouw werkdag?
Ik ga vaak wandelen tijdens een overleg.

Wat doe je om tijdens de corona crisis gezond te blijven?
Veel bewegen! Ik wandel veel en doe aan hardlopen. Daarnaast heb ik een nieuwe racefiets gekocht. Verder speel ik thuis het spel Ringfit Adventure, een sportgame op de Nintendo switch. Doormiddel van verschillende levels doe je fitness oefeningen waar je een flinke workout van krijgt. ( Zie foto!)

Ervaar jij stress in deze periode en wat doe je om deze in balans te krijgen / houden?
Vooral in het begin ervoer  ik stress vanwege de onzekerheid. De onzekerheid van niet weten hoe lang alles duurt en het feit dat je veel moet doen maar je je minder goed kan concentreren. Ik heb nu gemerkt  dat  wanneer ik mijn werk spreid over de hele week,  ik me niet meer verplicht voel om 8 uur lang aan tafel te zitten. Ik kan mijn werk ook in de avond uren doen of voor een deel in het weekend.

 Wat mis je het meeste aan fitness op je werk?
Ik mis het samen sporten met collega’s en de leuke workouts zoals de XCO van Michael! Ik mis de gezelligheid en de motivatie. Ik heb thuis fitness materiaal maar ik mis toch de goede apparaten in de fitness van First1.

Hoe voelt het voor jou nu je niet meer kunt sporten op je werk?
Het is geen fijn gevoel maar gelukkig kan ik thuis en buiten veel doen.

Merk je dat je eetpatroon is veranderd nu je meer thuis bent?
Ik eet meer omdat de snacks nu meer toegankelijk zijn, op werk is de verleiding toch minder. Ik eet verder heel gezond, maar misschien iets meer chocola ;).

Heb je al gezien dat je kunt sporten via FitSnacks.TVen maak je daar gebruik van?
Ja, ik maak zeker gebruik van Fitsnacks. Ik vind de dansles heel leuk en ik doe verschillende workouts waaronder de buttblaster en de yoga.

Aan wie geef jij het stokje door?Nomineer een collega en wij nemen contact op!
Isabel de Bie!

 

Offerte aanvragen

Comments are closed.

Share This