Interview Corona fit – Port of Rotterdam

Interview met Siebren Dijkstra – Port of Rotterdam

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Iedere ochtend een stand up met collega’s in de woonkamer. Daarna een overleg in de logeerkamer. Na de lunch, in de tuin met tosti’s, verder voor overleg of andere werkzaamheden op zolder. En telefonisch één-op-één overleg doe ik ook graag in het tuinhuis. Beetje afwisseling van werkplek is wel prettig. 😊

Hoe combineer je bewegen met jouw werkdag?Normaal gesproken ga ik met de fiets naar het werk, dus die beweging is weggevallen. Nu probeer ik elke avond te sporten en mijn doel is om minimaal 1000 calorieën te verbranden aan activiteiten. De Apple Watch helpt hierbij. Ik heb in de eerste week een spinning fiets en wat fitness equipement gekocht, dus heb mijn eigen gym ingericht.

Wat doe je om tijdens de corona crisis gezond te blijven?Gezond eten en veel water drinken. En bewegen: spinning, buiten fietsen, wandelen, circuittraining, stand up paddling en chillen in de zon.

Ervaar jij stress in deze periode en wat doe je om deze in balans te krijgen/houden?
Mijn omgeving is gezond. Ik ben gezond, productief, fit en de zon schijnt. Geen stress.

Wat mis je het meeste aan fitness op je werk?
De motivatie van Jeff en mijn medesporters.

Hoe voelt het voor jou nu je niet meer kunt sporten op je werk?
In het begin vond ik het lastig. Ik doe al meer dan 15 jaar 3x per week aan groepslessen op een sportschool. Nu gaat dat online, maar ik raak er aan gewend.

Merk je dat je eetpatroon is veranderd nu je meer thuis bent?
Ik let altijd al op mijn voeding, maar ik kan nu helaas niet uiteten. Voor de afwisseling probeer ik af en toe andere gerechten te maken of haal wat lekkers bij het lokale eetcafé.

Heb je al gezien dat je kunt sporten via FitSnacks.TV en maak je daar gebruik van?
Ik doe virtual spinning, circuit training en shadow boxing via Fitsnacks.

Aan wie geef jij het stokje door? Nomineer een collega en wij nemen contact op!
Aan Wouter of Pytsje.

Offerte aanvragen

Comments are closed.

Share This