Lachyoga.

Bij Lachyoga denk je misschien aan een groepje mensen dat al rollebollend van het lachen op de grond ligt, maar niets is minder waar!

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜†๐—ผ๐—ด๐—ฎ is een serieuze methode om mensen te verbinden, maar ook te verblijden. Het is lachen zonder reden, soms ook een beetje gek doen. Een beetje uit je comfortzone stappen, maar juist daardoor verbinden, verlichten en verdiepen. Verder geeft Lachyoga een positieve vibe en een impuls aan de samenwerking. En wat heeft dat dan met yoga te maken? Bij Lachyoga gebruiken we ademhalingstechnieken uit de yoga.

Bijย Technogymย heeftย First1 Bedrijfsfitnessย recent een Lachyoga workshop mogen verzorgen. De reacties waren positief en enthousiast! Op de vraag of onze lachyoga leidsterย Conchita Schefferย nog iets kon mee nemen ter verbetering, kwam het antwoord: “Nee, eigenlijk niet!”

๐—ช๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜, ๐—ผ๐—บ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท, ๐—ผ๐—บ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป! Deze omkering is hetย geheim!
Een omkering die ook de moeite van het vermelden waard is, zeker in deze bijzondere tijden:
๐—Ÿ๐—ฒ๐˜ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐˜€๐—บ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ, ๐—ฏ๐˜‚๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐˜’๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐˜€๐—บ๐—ถ๐—น๐—ฒ.
#lachyogaย #lachenย #workshop

Comments are closed.

Share This