Pieken en herstellen

De boog kan niet altijd gespannen zijn

Topsporters weten allang dat je tot betere prestaties komt door inspanning en ontspanning af te wisselen. De boog kan nu eenmaal niet altijd gespannen staan. Dat geldt in de sport maar ook op het werk. Het programma ‘Pieken en Herstellen’ bestaat uit 2 delen. Een pittige intervaltraining waarin tempo en intensiteit wisselen en een ontspannende afsluiting. Dit programma zorgt in korte tijd voor fitte en vitale medewerkers.

Offerte aanvragen

Geïnspireerd op succesvolle methodes uit de topsport
Het programma ‘Pieken en Herstellen’:

  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Vergroot de fysieke belastbaarheid
  • Bevordert de mentale veerkracht
  • Geeft veel resultaat in korte tijd
  • Is zowel binnen als buiten uit te voeren
  • Zorgt voor energie en plezier

Intervaltraining gevolgd door ontspanning
In de intervaltraining wissel je tempo en intensiteit van de oefeningen af. In een korte periode van explosieve beweging breng je hartslag en ademhaling flink omhoog. Daarna volgt een periode met minder intensieve beweging waarin het lichaam weer wat kan herstellen. En daarna herhaalt dit patroon zich. Intervaltraining beïnvloedt het functioneren van de lichaamscellen. Ze gaan sneller vet verbranden en spiermassa aanmaken. Je bereikt eerder het gewenste trainingsdoel: een groter uithoudingsvermogen, meer snelheid, coördinatie of kracht. Professionele sporters gebruiken de intervaltraining om steeds op een niveau hoger te komen. Maar het werkt voor iedereen. Het kost minder tijd en je bereikt sneller je doel.


Contactpagina

Bootcamp of Urban Challenge

Beschik je niet over een eigen sportruimte op het werk, dan gaan we naar buiten. Elke omgeving is geschikt. Een Bootcamp in het park, bos of op het strand of een Urban Challenge in de stad. Laat je verrassen door de creativiteit van onze trainers die met stoepranden, trappen, speeltuinen of een rij bomen originele trainingsactiviteiten verzinnen. Afhankelijk van het niveau van de deelnemers maken we de challenge uitdagender of voegen we een competitie element toeStretch en Relax
Na de inspanning is het tijd voor rust en ontspanning. In het onderdeel Stretch en Relax focussen we op ademhaling, balans en lenigheid. We brengen de hartslag geleidelijk omlaag en de gebruikte spieren weer op lengte door rek- en strekoefeningen. Bij afwezigheid van eigen sportruimte voldoet een vergaderruimte ook prima. Tevens leggen we de link naar de werkplek. Veel oefeningen kun je ook achter je bureau doen en bieden dus de mogelijkheid om in zeer korte tijd op een laagdrempelige manier een momentje voor jezelf in te bouwen.Programma op maat
Wij ontwerpen het programma ‘Pieken en Herstellen’ op maat. Het programma, tijdstip, de frequentie en locatie bepalen we in overleg zodat het aansluit op de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. De exacte kosten hangen af van de trainingsduur, het aantal deelnemers, de locatie en de voorbereidingstijd. Neem contact op, dan bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.


Offerte aanvragen

Makkelijk: kies een kant-en-klaar vitaliteitsprogramma

Klik op een dienst om meer te lezen

Vraag een gratis advies rapport aan

Gratis en vrijblijvend een rapport aanvragen voor bedrijfsfitness in jouw organisatie. Binnen 48 uur een rapport op maat.


Aanvragen

Direct contact

Voor al je vragen, suggesties of opmerkingen, mag je met ons contact opnemen.

T: 070 360 60 60
E: info@bedrijfsfitness.nl
M: 06 123 14 192

Contactpagina
Share This