Makelaar in vitaliteit

Makelaar in vitaliteit.

Als mensen mij vragen wat ik doe, zeg ik tegenwoordig: “Ik ben makelaar in vitaliteit.”
Dit antwoord is nét onduidelijk genoeg om de wedervraag te krijgen:” Goh, interessant, maar hoe werkt dat dan?”.

Verdienmodel

Het makelaarsmodel, zoals we dat kennen vanuit de huizenbranche, is eigenlijk een verdienmodel, waarbij vraag en aanbod (de koper en verkoper) bij elkaar gebracht worden. Is het huis gevonden en verkocht, dan krijgt de makelaar bemiddelingskosten uitbetaal, de zgn. courtage.
Als makelaar in vitaliteit doe ik eigenlijk hetzelfde, maar dan met een andere dienst. Een voorbeeld: een bedrijf wil vitaliteit op de kaart zetten voor haar medewerkers en is op zoek naar workshops en trainingen o.g.v. slapen, voeding of werkgeluk (de vraag). Ik heb de ervaring, de kennis, het organisatietalent en het netwerk van coaches en trainers (het aanbod) en kan de aanvrager veel werk uit handen nemen. Werkzaamheden die doorgaans op het toch al overvolle bordje van de HR manager terecht komen. Zo neem ik de regeldruk weg en kan ik de plannen die er soms al heel lang liggen, snel vlot trekken en ten uitvoer brengen.
Mijn samenwerkingspartners/vitaliteitspartners zijn ook blij met mijn inzet. Eigenlijk neem ik hen een stukje acquisitie uit handen en deel ik mijn zakelijke netwerk. Acquisitie is nu eenmaal niet ieders favoriete bezigheid en ik doe het graag!
Stel je bent werkzaam als HR manager binnen een bedrijf. Wat mag je van mij als makelaar in vitaliteit verwachten?
🏹 Ik deel mijn kennis en ervaring, dan is een plan van aanpak meteen raak!
👀 Ik ben de projectmanager en behoud het overzicht, geen verrassingen achteraf.
🏎️ Ik ben als enige het aanspreekpunt voor jou! Dat houdt de vaart erin.
✅ Ik ben eindverantwoordelijk voor het gehele traject, van voorbereiding, tot uitvoering.
⏰ Ik deel mijn stockfoto’s en teksten t.b.v. de interne promotie, dat scheelt voorbereidingstijd en doorlooptijd.
🔎 Geen gezoek via Google naar slaapcoaches, diëtisten of stoelmasseurs. Ik heb ze al gevonden….

Nationale Vitaliteitsweek

Heb je plannen om een vitale dag, of week te organiseren? Of misschien zelfs meerdere keren per jaar? Weet je niet waar te beginnen? Van 23 tot en met 27 september staat de Nationale Vitaliteitsweek weer in de kalender. Het is nooit te vroeg om plannen te maken, ik kom graag eens vrijblijvend met je in gesprek!

Comments are closed.

Share This