Met heel veel plezier naar de huisarts!

Met heel veel plezier naar de huisarts!

Hoe vaak kun je dat nu zeggen? Vandaag was het toch echt zo en was ik met mijn stoelmassagestoel in opdracht van De Fitte Medewerker te gast bij Huisartsenpraktijk Voshart in Emmen. Zij hadden namelijk twee dingen te vieren:
🛠️ Er was een grote verbouwing gaande en medewerkers hadden tijdens dit proces een hoop veerkracht getoond
🔝Ze hebben een topteam!
Bij wijze van verrassing kregen de medewerkers een stoelmassage aangeboden. Ze wisten écht van niets! Iedereen is in dit cadeau meegenomen, de assistentes, de manager, de praktijkondersteuner, de huisarts (uiteraard), de PA, maar ook de schoonmakers, want die horen en ook gewoon bij!
Ik kwam in een warm bad terecht, mocht tijdens mijn pauze aanschuiven in de groepsruimte, kortom een topdag! En weet je wat nu het leukste is? Ik mag er morgen weer naar toe voor deel 2 van de opdracht. Ga ik in één week twee keer met veel plezier naar de huisarts!

Comments are closed.

Share This