Mind walking

Mind walking combineert wandelen in de buitenlucht met de inzichten en oefeningen vanuit de Mindfulness. Het verbetert je geheugen, je concentratie, je zelfinzicht en geeft rust.

Mind walking

Mindfulness is een vorm van meditatie en levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke positieve en negatieve ervaringen, oftewel: aanvaarding zonder oordeel.
Door aanvaarding leer je de dingen te nemen, zoals ze komen, zonder ze beter of anders te willen maken. Mindfulness verbetert je geheugen, je concentratie, je zelfinzicht en geeft rust.

Alle workshops onder het thema MINDFULNESS zijn erop gericht om medewerkers uit hun hoofd in hun lijf te krijgen. Inmiddels heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen, dat Mindfulness een belangrijke rol heeft in het verminderen en terugdringen van stress gerelateerde klachten, depressies en angsten.

Mindfulness training

Mind Walking is eigenlijk een mindfulnesstraining in beweging. De oefeningen van Mind walking halen hun inspiratie uit yoga, tai chi en mindfulness.

Onder begeleiding van een Mindful wandelcoach doen medewerkers al wandelend lichte bewegingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, mindfulness-oefeningen en meditatie.

Mind walking

Lunchwandelen

Een lunchwandeling of een wandeling voor of na het werk kan met Mind walking een originele inhoud krijgen.

Wandelen levert zowel fysieke en mentale ontspanning op, waardoor medewerkers hierna meer energie, creativiteit en probleemoplossend vermogen ervaren. Hoe ze dit doen, wanneer ze dit doen en hoe ze het meeste effect krijgen? Die kennis nemen ze mee naar huis.

 

Interesse in Mind walking?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Mind walking vindt plaats in de directe omgeving van het kantoor.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze wandeling op?

fysieke en mentale ontspanning
meer energie
meer creativiteit
groter probleemoplossend vermogen