23 tot en met 29 september
Nationale Vitaliteitsweek

Vitale medewerkers presteren beter!

Nationale Vitaliteitsweek

23 tot en met 29 september, de Nationale Vitaliteitsweek

Tijdens deze week vragen we vooral bij werkgevers aandacht voor het thema vitaliteit. Gek genoeg vergeten we vaak , hoe belangrijk de vitaliteit en gezondheid van medewerkers is, niet alleen voor henzelf, maar ook voor het bedrijf.

Fitte en vitale medewerkers presteren beter, zijn gelukkiger en meer betrokken. Met de krapte op de arbeidsmarkt wordt een vitaliteitsbeleid in één klap een middel om medewerkers te boeien en te binden in plaats van een doel op zichzelf.

We hebben 4 mooie workshops en stoelmassage op de planken liggen die perfect passen bij het thema van deze week. Zo heb je iedere dag een ander aanbod. Iets voor jouw bedrijf?

Komt de Nationale Vitaliteitsweek qua planning niet uit? Geen nood! Ons aanbod kan ook op een ander moment worden ingezet.

IJskoud de beste!

Het ijsbad is een goede manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen weerstand, conditionering en angst. Deze ijsbad sessies zorgen er voor, dat medewerkers samen iets intens gaan doorleven. Ze hebben verbinding op een heel ander niveau en ervaren elkaar in een hele andere setting. Teambuilding in optima forma! De workshop IJskoud de beste is ons paradepaardje.

“Outside your comfort zone is where the magic happens”

 

 

IJskoud de beste

Djembé Delight

Ervaar de betovering van ritme en laat je medewerkers geraakt worden door de kloppende hartslag van muziek! De taal van ritme en muziek spreekt iedereen aan en zorgt voor onderlinge verbinding en saamhorigheid.

Leer fascinerende ritmes, leer trommelend samenwerken en laat je medewerkers meeslepen door de opwindende wereld van percussie.

De workshop Djembé delight maakt van iedere situatie een feestje en zorgt voor speelsheid en luchtigheid.

“De taal van ritme en muziek spreken we allemaal!”

Energiemanagement door beter ademen

Adem workshop

Ademen is het meest basale dat er bestaat en we doen het duizenden keren per dag, maar leren er eigenlijk nooit wat over. Het is tijd om daar verandering in te brengen, want schrik niet: negentig procent van de mensen benut slechts dertig procent van de ademcapaciteit.

Met deze ademworkshop krijgen je medewerkers hulp om de kracht van de eigen ademhaling te ontdekken.

“Je ademt, zoals je leeft! En je leeft zoals je ademt”

Adem-Meditatie sessie 2

Ontdek je zitbeenknobbels

Zitbeenknobbels vormen de basis om goed te kunnen zitten. In deze praktische workshop gaan je medewerkers hun zitbeenknobbels ontdekken en ervaren ze wat goed zitten is. Ze leren waar ze op moeten letten en hoe ze hun zithouding kunnen beïnvloeden (positief en negatief).

“Gebruik je zitbeenknobbels! Dan zit je goed!”

 

Zitbeenknobbels

Stoelmassage op het werk

Gun je medewerkers een heerlijke verkwikkende massage. Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen die over de kleding heen wordt gegeven. Lekker laagdrempelig dus! De massage revitaliseert, waardoor je je na afloop verkwikt en verfrist voelt. Een massage duurt slechts 15-17 minuten en voorkomt de welbekende middagdip.

“Stoelmassage, het meest rendabele kwariertje van de week!”

Interesse?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens de Nationale Vitaliteitsweek? De workshops worden live op de kantoorlocatie gegeven. Dat is lekker snel schakelen!

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek nemen we tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficient!

Vitale medewerkers presteren beter!

vitale medewerkers zijn productiever
vitale medewerkers zijn gelukkiger
vitale medewerkers zijn meer betrokken
vitale medewerkers zijn minder vaak ziek
vitale medewerkers zijn blije medewerkers