25 tot en met 30 september
Nationale Vitaliteitsweek

Vitale medewerkers presteren beter!

Nationale Vitaliteitsweek

25 tot en met 30 september, de Nationale Vitaliteitsweek

Tijdens deze week vragen we vooral bij werkgevers aandacht voor het thema vitaliteit. Gek genoeg vergeten we vaak , hoe belangrijk de vitaliteit en gezondheid van medewerkers is, niet alleen voor henzelf, maar ook voor het bedrijf.

Fitte en vitale medewerkers presteren beter, zijn gelukkiger en meer betrokken. Met de krapte op de arbeidsmarkt wordt een vitaliteitsbeleid in één klap een middel om medewerkers te boeien en te binden in plaats van een doel op zichzelf.

We hebben 4 mooie workshops en stoelmassage op de planken liggen die perfect passen bij het thema van deze week. Zo heb je iedere dag een ander aanbod. Iets voor jouw bedrijf?

Komt de Nationale Vitaliteitsweek qua planning niet uit? Geen nood! Ons aanbod kan ook op een ander moment worden ingezet.

Workshop 1: IJskoud de beste!

Het ijsbad is een goede manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen weerstand, conditionering en angst. Deze ijsbad sessies zorgen er voor, dat medewerkers samen iets intens gaan doorleven. Ze hebben verbinding op een heel ander niveau en ervaren elkaar in een hele andere setting. Teambuilding in optima forma! De workshop IJskoud de beste is ons paradepaardje.

“Outside your comfort zone is where the magic happens”

 

 

IJskoud de beste

Workshop 2: Energiemanagement door beter ademen

Beter ademen zorgt voor meer focus, betere concentratie en minder piekeren. Met de workshop Energiemanagement door beter ademen krijgen je medewerkers hulp om de kracht van de eigen ademhaling te ontdekken. Ze ontdekken wat het probleem is van ‘verkeerd’ ademen en wat de gevolgen hiervan zijn op korte en lange termijn.

 “Je ademt, zoals je leeft! En je leeft zoals je ademt”

Gezond Slapen Werkt Beter

Workshop 3: Gezond Slapen Werkt Beter

Tijdens de workshop Gezond Slapen Werkt Beter wordt bij je medewerkers het bewustzijn met betrekking tot bed en slaap vergroot en komen de belangrijkste aspecten van een goede en gezonde nachtrust aan bod. Medewerkers wordt duidelijk gemaakt wat goed slapen inhoudt, welke slaapstoornissen het meest voor komen en ze krijgen uitgelegd wat een goed bed is. Tevens ontvangen ze praktische tips en slaapadviezen.

“Dat is dan altijd lekker slapen!”

gezond slapen werkt beter

Workshop 4: Gestructureerd en gezond eten

Vanuit huis werken betekent voor veel medewerkers een heel ander ritme dan wanneer ze op locatie werken. Tijdens de workshop Gestructureerd en gezond eten leren medewerkers hoe ze eet- en drinkmomenten gestructureerd inbouwen op een werkdag, waarom het zo belangrijk is om gezond te eten tijdens een (thuis)werkdag en ze leren wat gezond eten nu precies inhoudt.

“Je bent wat je eet!”

 

Gestructureerd en gezond eten

Stoelmassage

Gun je medewerkers een heerlijke ontspanningsmassage. Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen die over de kleding heen wordt gegeven. De massage revitaliseert, waardoor je je na afloop verkwikt en verfrist voelt. Een massage duurt slechts 15-17 minuten.

“Stoelmassage, het meest rendabele kwariertje van de week!”

Interesse?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens de Nationale Vitaliteitsweek? De workshops kunnen online, maar ook live op de kantoorlocatie gegeven worden.

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek nemen we tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficient!

Vitale medewerkers presteren beter!

vitale medewerkers zijn productiever
vitale medewerkers zijn gelukkiger
vitale medewerkers zijn meer betrokken
vitale medewerkers zijn minder vaak ziek
vitale medewerkers zijn blije medewerkers