No brain no gain!

Stimuleert bewegen altijd je brein? En zegt een foto inderdaad meer dan duizend woorden? Hoe nemen medewerkers informatie het gemakkelijkst op? Waarom werkt dat bij de ene medewerker anders dan bij de andere?

No brain no gain!

Aan de basis van een goede samenwerking ligt een goede communicatie en begrip voor elkaar. In de praktijk blijkt, dat niet iedereen informatie op dezelfde manier tot zich neemt. De ene collega leert door te luisteren, de ander moet het geschreven zien staan en nog een ander leert door het zien van plaatjes en grafieken. Herkenbaar?

Alle items onder het thema COMMUNICATIE zetten in op communiceren, verbinden en van elkaar leren.

Bij No brain no gain! onder het thema COMMUNICATIE gaat het om gegrip voor elkaars leer- en communicatie-stijlen.

Breintypes

In deze workshop leren medewerkers hoe het brein werkt. Ze krijgen inzicht in de verschillende breintypes en leervoorkeuren, op welke wijze die zich kunnen uiten op de werkvloer en wat dit voor hen kan betekenen in hun werk of bij een opleiding of training.
Hoe kunnen medewerkers efficiënter gebruik maken van hun brein?

No Brain, no Gain

Leerstijlen

Hoe gaaf is het, dat ze met deze inzichten nog beter kunnen communiceren, omdat ze weten hoe informatie opnemen in het brein werkt. Effectief dus voor henzelf, hun eigen vitaliteit en in samenwerking met een team of met collega’s! Een ding is zeker, de medewerkers zelf, maar ook de omgeving, beleven er in de toekomst veel plezier aan!

Interesse No brain no gain?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop No brain no gain! kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

onderling begrip
inzicht in eigen leerstijl
verbinding
zelfkennis