Djembé Delight

Een workshop percussie leent zich bijzonder goed als bedrijfsuitje, kick off of afsluiting van een evenement, onderbreking van een congres of van de toch al inspannende team- of heidag.

Djembé Delight

Aan de basis van een goede samenwerking ligt een goede communicatie, maar dat hoeft niet altijd met gesproken taal te zijn. De taal van de muziek is heel krachtig en samen muziek maken, werkt verbindend. Muziek kan als een spiegel werken en opent soms ook emoties en gevoelens. Trommel je mee?

Alle items onder het thema COMMUNICATIE zetten in op communiceren, verbinden en van elkaar leren.

Djembé Delight onder het thema COMMUNICATIE brengt je medewerkers met elkaar in verbindig.

Percussie workshop

Ervaar de betovering van ritme en laat je medewerkers geraakt worden door de kloppende hartslag van muziek! De taal van ritme en muziek spreekt iedereen aan en zorgt voor onderlinge verbinding en saamhorigheid.

Djembe Delight

Djembé workshop

Ontdek de kunst van het djembéspel onder begeleiding van een zeer ervaren masterdrummer. Leer fascinerende ritmes, leer trommelend samenwerken en laat je medewerkers meeslepen door de opwindende wereld van percussie.

Interesse in een Djembé workshop?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Djembé Delight kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

veel energie!
verbinding met collega’s of teamleden
vermindering van stress
een hoop plezier!