Pilates op het werk

Pilates op het werk is een welkome afwisseling van een drukke werkdag en zet je medewerkers in beweging. Goed werkgeverschap zit ‘m soms in de kleine dingen! Draag als werkgever een steentje bij aan een gezonde organisatie.

Pilates op het werk

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! De vitale activiteit Pilates op het werk onder het thema BEWEGEN zet je medewerkers in beweging. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Pilates op het werk geeft verbinding

Pilates op het werk is een originele en efficiënte manier om met collega’s te verbinden. Je ontmoet elkaar op een andere manier en samen sporten schept een band. Dat je de core spieren versterkt, is een aangename bijkomstigheid en zorgt er voor, dat je je werk gezond en vitaal kunt doen.

Pilates op het werk

Pilates op kantoor geeft ontspanning

Pilates op kantoor zorgt voor de broodnodige afwisseling in beweging. Na een lange werkdag even de spieren ontspannen en je hoofd leeg maken. De invulling van Pilates op kantoor wisselt en daagt iedere keer weer uit. Het is een laagdrempelige manier om te ontspannen.

Interesse in Pilates op kantoor?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Pilates op kantoor kan live op de kantoorlocatie, maar ook online gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Voordelen van Pilates op kantoor

geeft ontspanning
verlaagt stress
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers