Stilstand is achteruitgang

Stilstand is achteruitgang.

Cliché, maar o zo waar!
In ieder geval voor First1 reden genoeg om weer eens wat interne zaken onder de loep te nemen. Graag praten we jullie, als trouwe klanten en bezoekers, bij.

Waar liggen de groeikansen?

Momenteel zoeken we naar ingangen bij kantoor verzamelpanden. Huurders van verschillende bedrijven zitten daar bij elkaar en delen de aangeboden faciliteiten. Denk aan: de koffiemachine, het WIFI signaal, flexwerk- en vergaderplekken, de receptie. Waarom niet ook een bedrijfsfitnessruimte delen? Het is gemakkelijk, efficiënt, het gebouw is aantrekkelijker om te verhuren en trekt dus meer huurders aan en huurders blijven wellicht langer! Goeie deal toch?

De eerste contacten bij Maasstede aan de Lange Vijverberg zijn gelegd en ook bij het CourtYard in Utrecht zijn we in gesprek. Uiteraard hopen we, dat we daar onze expertise op het gebied van bedrijfsfitness mogen presenteren.

Nieuwe marketing strategie

Alles gaat online tegenwoordig. Websites, Social media, apps, wearables zijn niet meer weg te denken, ook in de fitnessbranche. Ook daar liggen kansen. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website met veel “call to actions” , gemakkelijke en snelle navigatie en veel relevante informatie. Niet alleen mooi vorm gegeven, maar ook effectief. Begin april hopen we live te gaan en dan zijn we erg benieuwd naar de reacties.

Sommigen van jullie is het wellicht al opgevallen, dat we meer zichtbaar zijn op Facebook. Recept van de maand, work out van de maand, uit het nieuws, gehoord, gezien, gequote zijn zo wat items die maandelijks voorbij komen. Het vergroot onze online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Aan jullie het vriendelijke verzoek, om de pagina te liken, ons te volgen en ook jullie eigen netwerk open te stellen d.m.v. het liken en delen van de berichten en posts.

Ken je onze Facebook pagina nog niet? www.facebook.com/First1Bedrijfsfitness

 

Sportieve groet,

Erica Roosenschoon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This