Stoelmassage bij Corparis.

Afgelopen maandag, gisteren dus, was ik te gast bij Corparis in Groningen. Dit keer ingehuurd als stoelmasseur door Nicole Mulders van Touch Pro Europe en voor mij meteen de aftrap van de Nationale Vitaliteitsweek.

En wat heb ik een leuke dag gehad! De medewerkers die ik op de stoel kreeg, waren stuk voor stuk vol lof over hun werkgever, die volgens mij oranje in de huisstijl heeft zitten 🙂. Mooi om te ervaren, dat je medewerkers ook je ambassadeurs kunnen zijn.

Voor velen was het de eerste kennismaking met een stoelmassage. Uit eigen ervaring weet ik, dat een “eerste keer” verrassend, verkwikkend en energie gevend is. Een soort power nap in 15 minuten tijd.
𝗧𝗮𝗸𝗲 𝗮 𝘀𝗲𝗮𝘁, 𝘁𝗮𝗸𝗲 𝗮 𝗰𝗵𝗮𝗶𝗿!

#stoelmassage #nationalevitaliteitweek #stoelmassageophetwerk

 

Comments are closed.

Share This