Stoelmassage bij kapsalon Priscilla

Stoelmassage bij kapsalon Priscilla.

Stoelmassage als goedmakertje.
Een paar maanden geleden was ik een afspraak bij de kapper vergeten, stom, stom, stom! Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt en natuurlijk heb ik meteen gebeld en mijn excuses gemaakt, maar dat voelt toch een beetje “kaal”. Kappers zijn ook hardwerkende ondernemers en een klant die niet komt opdagen, of een afspraak vergeet zoals ik, kost gewoon geld!

Vandaag ben ik langs gegaan in de kapsalon en heb ik eigenaresse Priscilla van kapsalon Priscilla en medewerkster Maaike getrakteerd op een stoelmassage. Even tussen de afspraken door een beetje quality time voor de beide dames. Het kappersvak is fysiek zwaarder dan je denkt. De hele dag staan, of zitten in een lastige houding. Boven je macht werken, of repeterende handelingen uitvoeren, dat heeft zo z’n weerslag op je gewrichten en spieren.

Na afloop waren de dames weer verkwikt en verfrist. Volgens mij heb ik toestemming om wel vaker een afspraak te vergeten 😊

#stoelmassage #stoelmassagecadeau #kappers

Comments are closed.

Share This