Stoelmassage bij Media12.

Bij MediA12ย huisvesten zich professionele ondernemers met passie, lef, creatie en ambitie. Door deze kruisbestuiving ontstaat er verbinding en onderling vertrouwen. Samen sparren, samen lunchen, samen activiteiten ondernemen maakt de samenwerking laagdrempelig.
Deze maand was ik met mijn massagestoel te gast en heb ik een aantal ondernemers een โ€œ๐—พ๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐˜† ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒโ€ mogen bezorgen. Even uit het hoofd, in het lijf en nergens aan denken, tenminste niet aan werk!Het mooie van dit onderdeel van mijn werk, is dat ik mijn stoel overal mee naar toe kan nemen en ook geen bijzondere ruimte nodig heb. Ook hier stond ik gewoon met mijn stoel in de gezamenlijke lunchruimte. Zo af en toe loopt er eens iemand langs, moet gewoon kunnen!

Werk jij ook in een verzameld kantorenpand en heb je behoefte aan een kwaliteitsmomentje? De stoelmasseur komt naar je toe deze zomer! ๐Ÿ˜‰
#stoelmassageย #vitaliteitophetwerkย #werkgeluk

 

 

 

 

Comments are closed.

Share This