Stoelmassage in het Nest

Terug van weggeweest!

Met ingang van januari 2024 is het mogelijk om een stoelmassage te boeken bij Growing Emmen, hoe leuk is dat?
15 tot 17 minuten. Zo kort duurt een stoelmassage. Dat is maar een fractie van de tijd die verloren gaat aan koffie halen, uit het raam staren of een praatje maken met een collega ondernemer. Noodzakelijke pauzes, want niemand kan 8 uur per dag productief zijn. Maar voordat je daarna weer in een flow zit, ben je 20 minuten verder. 

Een stoelmassage op het werk ontspant en is uitermate effectief om de batterij weer op te laden. Het leidt direct tot meer focus en concentratie. De welbekende middagdip behoort tot de verleden tijd. Zo beschouwd, is een stoelmassage misschien wel het meest rendabele kwartiertje van de week!

Wat is stoelmassage eigenlijk?

Grappig genoeg denken mensen bij stoelmassage vaak nog aan een mechanische stoel. Je weet wel, zo'n stoel zoals ook op Schiphol staat, waar je een euro instopt en waar je vervolgens volautomatisch gemasseerd wordt. En daar zit nu precies het verschil! De stoelmassage op de manier die ik geef,  gaat juist om persoonlijke aandacht, de verbinding en het contact. 


Bij een stoelmassage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen, gewoon over de kleding heen gemaseerd. Colbertje of vestje uit, zitten en gaan! Heel laagdrempelig dus. Geen vette olie of andere tussenstof. Je moet tenslotte na afloop weer aan het werk! 

Misschien ook goed om te weten, dat een stoelmassage niet klachtengericht wordt ingezet, maar juist het zelfregulerend vermogen van het lijf aanspreekt.

Wanneer vinden de stoelmassages plaats?

Het is voorlopig even uitproberen welke dagen het beste aansluiten op jullie beschikbaarheid. De eerste mogelijkheden in januari zijn op dinsdag, woensdag van 09.00-12.00 uur en vrijdag van 13.00 en 16.00 uur. Bij het aanklikken van de boekingslink, zie je meteen de andere mogelijkheden. Zie ik je snel?

 

Wat zijn de kosten?

Tijdens de maanden januari en februari 2024 kun je tegen een gereduceerd tarief kennis maken met een stoelmassage, of, als je al overtuigd bent, meteen met korting een strippenkaart aanschaffen voor 10 massages. 

Prijzen in januari en februari:
losse stoelmassage € 20,50 excl. btw
10 strippenkaart     € 185,00 excl. btw

Prijzen vanaf maart:
losse stoelmassage € 22,50 excl. btw
10 strippenkaart     € 202,50 excl. btw


Spelregels

  • Een strippenkaart is persoonlijk
  • Een strippenkaart is een jaar geldig, de datum gaat in op de dag van de eerste strip
  • Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, iemand sturen in jouw plaats mag ook
  • No shows zijn voor eigen rekening en kosten dus een strip