Stoelmassage of massagestoel?

Stoelmassage of massagestoel?

Deze twee termen zorgen nogal eens voor verwarring. Grappig genoeg denken mensen bij stoelmassage vaak nog aan een mechanische stoel. Je weet wel, zo’n stoel als ook op Schiphol staat, waar je een euro in stopt en waar je vervolgens volautomatisch gemasseerd wordt. En daar zit nu precies het verschil! Bij de mechanische stoel is er geen aandacht voor jou en geen contact!

Laatst had ik weer iemand die had geboekt voor een stoelmassage en een stoel verwachtte waar je gewoon in kon gaan zitten. Ook bij offertetrajecten is er wel eens verwarring, dus stuur ik tegenwoordig meteen maar even een fotootje mee, dat scheelt gedoe achteraf. 😊. Het mooie van een stoelmassage zoals ik die geef, is juist de oprechte aandacht voor degene op de stoel. Even een quality time momentje, veel mensen hebben daar zo’n behoefte aan!

Het is geen uitzondering dat iemand meteen in het begin al gaat praten en soms hele persoonlijke dingen met me deelt, zelfs als we elkaar voor het eerst ontmoeten. Ik vind dat heel bijzonder en waardevol en beschouw dat als de kers op de taart tijdens mijn werk als stoelmasseur.

De oprechte dankbaarheid achteraf doet me ook goed, daar haal ik mijn eigen werkgeluk uit!

Collega stoelmasseurs, delen jullie bovenstaande ervaringen?

#stoelmassage #stoelmassageophetwerk #hetgezondekantoor

 

Comments are closed.

Share This