Stoelmassage op het werk

Meer focus en concentratie

Stoelmassage op het werk is het meest rendabele kwartiertje van de week! 15 minuten. Een kwartier. Zo kort duurt een stoelmassage. Dat is maar een fractie van de tijd die verloren gaat aan koffie halen, uit het raam staren of een praatje maken op het secretariaat. Noodzakelijke pauzes want niemand kan 8 uur per dag productief zijn. Maar voordat je daarna weer in een flow zit, ben je 20 minuten verder. Een stoelmassage op het werk ontspant en is uitermate effectief om de batterij weer op te laden. Het leidt direct tot meer focus en concentratie.

Vraag vrijblijvend informatie voor stoelmassage op het werk.

Vul het contactformulier in

Voor een betere concentratie

Stoelmassage op het werk is een heerlijk moment van rust en ontspanning die je energie gelijk een boost geeft.

Stoelmassage op het werk:

  • vermindert spanning in spieren
  • bevordert de bloedcirculatie
  • voert afvalstoffen af
  • heft blokkades op
  • laat energie weer vrijuit stromen
  • versoepelt pezen en gewrichten
  • verhoogt de concentratie
  • vermindert stress en vermoeidheid
  • werkt preventief bij burn-out en KANS klachten
Wil je vrijblijvend een offerte?

Vraag offerte aan

Probeer stoelmassage op het werk uit

Wil je eens aan den lijve ervaren hoe het is om een stoelmassage op het werk te ondergaan? Klik op onderstaand cadeau t.w.v. € 75,00 en zet de eerste stap naar meer vitaliteit op het werk!Stoelmassage op het werk maakt onderdeel uit van de VitalityatFirst Vitaliteit Scope. Een inspiratiedocument met workshops, trainingen en lezingen, met als gemene deler: vitaliteit, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. In te zetten als side event, bij een vitaliteitsweek of als opstap naar een structurele invulling van een vitaliteitsprogramma binnen jouw organisatie. Wij helpen met advies tijdens de voorbereidingen, we delen onze expertise tijdens het gehele proces en komen ook graag in beweging tijdens de uitvoering. Je kunt ons zien als projectplanner, totale ontzorging dus!


Download de VitalityatFirst Inspiratietour


Wat is stoelmassage?

Een massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen die over de kleding heen wordt gegeven. Het is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage. Je zit comfortabel voorover gebogen op een speciaal hiervoor ontworpen ergonomische stoel.De masseur oefent druk uit met behulp van duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten en energiebanen op het lichaam.

Een laagdrempelige vorm van stresspreventie

Met structurele ontspanningsmassages onder werktijd geef je concreet vorm aan stresspreventie in je Arboplan. De frequentie bepaal je zelf, bijv. wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Stoelmassage zijn ook een prima incidenteel in te zetten. Als er iets te vieren valt: de succesvolle afsluiting van een project, het binnenhalen van een grote order of het jaarlijkse bedrijfsuitje. Stuk voor stuk momenten om je medewerkers te laten voelen dat je ze waardeert. En het is weer eens iets anders dan een borrel of een barbecue.

Stoelmassages op het werk kunnen overal plaatsvinden

Een rustige ruimte (zo’n 12m2 ), bij voorkeur met daglicht en natuurlijke ventilatie is al genoeg. Onze masseurs zijn gediplomeerd en werken volgens een vast protocol. Voorafgaand aan de massage vragen zij gericht naar klachten, blessures en medicijngebruik en passen de behandeling daarop aan.


Zet vitaliteit concreet voor je bedrijf in

Download onze voorbeeld Vitale Jaarkalender en raak geïnspireerd!

Vitale Jaarkalender

Direct contact stoelmassage op het werk

Wil je de concentratie en focus van je medewerkers verbeteren en stress verminderen? Laat je vrijblijvend informeren over stoelmassage op het werk door VitalityatFirst. VitalityatFirst begeleidt het MKB en de overheid al meer dan 30 jaar naar productieve en energieke werknemers. Want vitale medewerkers houden je bedrijf gezond!

Vraag vrijblijvend informatie aan over stoelmassage op het werk.

Vul het contactformulier in

T: 070 360 60 60
E: erica@vitalityatFirst.nl
M: 06 123 14 192