Til er niet te zwaar aan


Nederlanders zijn kampioen zitten, maar of dat nu een titel is om trots op te zijn? Wat is ook al weer de ideale zithouding en zithoogte? Waar moet ik op letten op mijn werkplek op kantoor? En waar zitten je zitbeenknobbels eigenlijk? Ontdek je zitbeenknobbels, dan zit je goed!

Til er niet te zwaar aan

Goed en verantwoord tillen, is een vak apart. Bij veelvuldig verkeerd tillen, ligt een blessure op de loer. In het gunstigste geval gaan de klachten vanzelf weer weg, maar wat als dat niet het geval is?

Hoe kun je voorkomen dat je medewerkers klachten aan hun rug en schouders ontwikkelen door een verkeerde tilhouding? Alle items onder het thema GEZOND WERKEN zetten in op het vergroten van kennis omtrent goed zitten en een goede werkhouding. Zitten wordt niet voor niets het nieuwe roken genoemd!

Verkeerd tillen

Levert werken bij jouw medewerkers hen soms pijnklachten op? Door verkeerd zitten, staan of tillen kan er zomaar sprake zijn van overbelasting met als gevolg een pijnlijke rug- of nekregio. Hoe ze zitten, of tillen, daar letten ze vaak niet op, en dat levert juist zoveel op! In deze workshop gaan we praktisch aan de slag met tilhouding en ergonomisch tillen.

Rugklachten

Hoe zorg je er voor, dat de werk- of tilhouding mee werkt aan een goed resultaat zonder dat je rugklachten oploopt? Een juiste werk- of tilhouding helpt tevens om overbelasting te voorkomen. Wat is een goede zit-, sta- en tilhouding eigenlijk? Hoe kunnen arm-nek-schouder en rugklachten verminderd en voorkomen worden?

Interesse in Til er niet te zwaar aan?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Til er niet te zwaar aan kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Wat levert deze workshop op?

inzicht in een juiste tilhouding
inzicht in hoe je overbelasting voorkomt
de juiste tilhouding ervaren
inzicht in hoe je je tilhouding kunt beïnvloeden