Vitale stemmen

Gebruik jij je stem dagelijks voor je werk? Dan ben je een beroepsspreker. Spreken is topsport! En bij topsport hoort een goede training, de juiste mindset en ook tijd nemen voor herstel.

Vitale stemmen

Aan de basis van een goede samenwerking ligt een goede communicatie. Bij communicatie heb je je stem nu eenmaal nodig, maar gebruik je je stem wel optimaal? Heb je wel eens last van je stem na een dag vergaderen of beeldbellen? Gebruik je je stem veel, of weinig? Alle items onder het thema COMMUNICATIE zetten in op communiceren, verbinden en van elkaar leren. Laat je horen!

Vitale stemmen onder het thema COMMUNICATIE brengt je medewerkers met elkaar in gesprek.

Spreken in het openbaar

Als je veel spreekt voor je beroep, kan het zijn dat je stemklachten ervaart. Denk aan heesheid, keelpijn, buiten adem raken of te snel praten. Wil jij leren met meer zelfvertrouwen en gemak te spreken?

Vitale stemmen

Spreken is topsport!

Gebruik jij je stem dagelijks voor je werk? Dan ben je een beroepsspreker. Spreken is topsport! En bij topsport hoort een goede training, de juiste mindset en ook tijd nemen voor herstel. Wil jij je stem vitaal houden, je stem gezond gebruiken en weten wat je nog meer met je stem kunt?

Interesse in Vitale stemmen?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. De workshop Vitale stemmen kan op kantoor gegeven worden, een vergaderruimte volstaat.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Na deze workshop

krijg je je ademhaling onder controle
herstelt je stem sneller na een dag spreken
spreek je vol zelfvertrouwen
maak je jezelf beter verstaanbaar