Voedingsadvies

Je bent wat je eet. Door middel van gezonde, verantwoorde voeding kun je invloed uitoefenen op je eigen vitaliteit. Middels de Hormoonfactor methode en de Detox methode helpen we je op weg om anders te denken over voeding. Zet vandaag nog de stap naar een gezonde lifestyle!

Offerte aanvragen
Hormoonfactor methode

Hormoonfactor is simpel gezegd een lifestyle coaching programma, ontwikkeld door Ir. Ralph Moorman. De methode helpt je om je hormonale systeem en daarbij je gezondheid op natuurlijke wijze weer in evenwicht te brengen. De Hormoonfactor brengt naast een verbetering van lichaamssamenstelling ook andere voordelen. Heel veel kwaaltjes en gezondheidsproblemen kunnen worden verminderd of verdwijnen zelfs!

De drie pijlers van de Hormoonfactor
1. Stressreductie
2. Voeding
3. Training

Voor een optimaal resultaat op de langere termijn is het van belang om balans te hebben tussen stress, voeding en training.

Wat is het verschil met andere methodes?
Door een juiste aanpak van de drie benoemde pijlers, komt je hormoonhuishouding meer in balans. Is deze aanpak slechts voor vrouwen in de overgang? Niets is minder waar. De hormoonfactor methode is geschikt voor iedereen!

Een belangrijk onderdeel van de Hormoonfactor methode is het verstrekken van voedingsadvies op maat . Hierbij hanteren we de richtlijnen vanuit de Hormoonfactor methode en passen deze concreet toe. Je houdt een week lang alles bij wat je eet en schrijft dit op. Zo krijgt de HF Trainer inzicht in je voedingspatroon en bespreekt hij samen met jou op welke manier je aanpassingen kunt aanbrengen. Geen eliminatie dieet, maar gewoon gezond en smakelijk eten. Vervolgens krijg je vervangende producten aangereikt en stel je je eigen, gezonde dieet samen!
Detox methode

Tijdens de Detox methode volgen we de richtlijnen uit het boek: “in 28 dagen van gifbelt naar tempel”.
Dag in dag uit wordt ons lichaam blootgesteld aan allerlei giftige stoffen, variërend van uitlaatgassen en sigarettenrook tot bewerkte voeding vol kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen (e-nummers), niet-biologisch vlees (antibiotica), niet-biologische groenten en fruit (pesticiden), cosmetica, deodorant, amalgaamvullingen, vaccinaties etc. Ons lichaam beschikt over een natuurlijk reinigingsproces, waarmee schadelijke stoffen uit ons lichaam worden verwijderd, maar als we aan te veel giftige stoffen worden blootgesteld, dan kan ons lichaam het afvoeren van al die toxische stoffen gewoonweg niet meer aan. De giftige stoffen worden in plaats van ze af te voeren opgeslagen in vetcellen, waar ze soms wel jaren kunnen blijven zitten. Vervolgens kunnen deze toxische stoffen allerlei ziektes en aandoeningen veroorzaken en ook afvallen lukt dan vaak niet meer.

Wat levert de Detox methode op?

De enige manier om toch van al die giftige stoffen af te komen, is door zo nu en dan een detox kuur te volgen, zodat de vetcellen waarin de stoffen verborgen zitten, kunnen worden afgebroken en de toxische stoffen worden afgevoerd. Alle processen in het lichaam werken beter en dit heeft vele voordelen, zoals: afvallen, fitter zijn, minder ziek zijn, een mooiere huid, minder stemmingswisselingen ect. Kortom: je voelt je super fit!

Voeding

In tegenstelling tot andere lifestyle- en voedingsprogramma’s denken we bij zowel de Hormoonfactor methode als bij de Detox methode niet vanuit calorieën. Geen eliminatie dieet, maar gewoon gezond en smakelijk eten. Vervolgens krijg je vervangende producten aangereikt en stel je je eigen, gezonde dieet samen!

Offerte aanvragen

Makkelijk: kies een kant-en-klaar vitaliteitsprogramma

Klik op een dienst om meer te lezen

Share This