Vergaderen op de fiets

Vergaderen is vanaf nu nooit meer hetzelfde.

Vergaderen kan leuker, efficiënter en korter en al fietsend verenig je het nuttige met het aangename. Na afloop heb je namelijk vergaderd en gesport ineen! Welke gedachte zit er achter dit concept?

Offerte aanvragen
Vergaderen op de fiets

Op de fiets ontstaan vaak de beste ideeën. Je geest krijgt de ruimte. Het is een sportieve werkvorm om samen te komen tot verrassende inzichten in relatie tot ingewikkelde (werk) processen.Tevens zijn er additionele voordelen:


  • De vorm is laagdrempelig. Iedereen kan fietsen, jong of oud, sportief of niet
  • Samen sportief bezig zijn, versterkt het teamgevoel. Samen leg je een fietsroute af en gezamenlijk kom je over de finish
  • De incompany fitnessruimte, waarin geïnvesteerd is, wordt efficiënter gebruikt. Veelal vinden vergaderingen plaats in de daluren.
  • Het is efficiënt en bespaart daarmee tijd. De ervaring leert, dat er in minder tijd, meer wordt besproken

 
Hoe ziet vergaderen op de fiets er uit?

De aanwezigen verschijnen in sportkleding en krijgen van een gediplomeerd spinning instructeur uitleg over het instellen van de fiets en het gebruik van de weerstandsknop. De voorzitter opent de vergadering en spreekt de agenda door onder begeleiding van een rustig muziekje. Actieve nummer wisselen elkaar af met "bijpraat" nummers en tijdens een brainstormsessie gaat de volumeknop iets meer open. De spinning instructeur stelt zich dienstbaar op, maar neemt soms ook even het stokje over om de vergadering een sportieve impuls te geven.Wil jij ook een sportieve vergadering mee maken met jouw team? Wij maken graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Makkelijk: kies een kant-en-klaar vitaliteitsprogramma

Klik op een dienst om meer te lezen

Vraag een gratis advies rapport aan

Gratis en vrijblijvend een rapport aanvragen voor bedrijfsfitness in jouw organisatie. Binnen 48 uur een rapport op maat.


Aanvragen

Direct contact

Voor al je vragen, suggesties of opmerkingen, mag je met ons contact opnemen.

T: 070 360 60 60
E: info@bedrijfsfitness.nl
M: 06 123 14 192

Contactpagina