Wandelyoga

Wandelyoga met collega’s in de lunchpauze of na het werk. Een leuke manier om wandelend op verhaal te komen en yoga en wandelen met elkaar te verbinden. Vitale medewerkers houden het bedrijf gezond!

Wandelyoga

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! Wandelyoga onder het thema BEWEGEN zet je medewerkers in beweging. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Wandelyoga en vitamine D

Bij langdurig zitten en weinig afwisseling in beweging, liggen klachten aan arm, nek en schouder op de loer. Yogawandelen maakt de spieren los en helpt ook nog eens bij de opbouw van vitamine D. Tevens versterkt het de teamgeest.

Wandelen op het werk

Wandelyoga geeft energie

Iedereen heeft last van stress, zowel op kantoor als privé. De hectiek van alledag maakt, dat je voorbij gaat aan wat er nodig is, om een goede balans te krijgen tussen inspanning en ontspanning. Wandelyoga is makkelijk, laagdrempelig en gezond.

Interesse in Wandelyoga?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Wandelyoga kan in de directe omgeving van het kantoor gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Voordelen van Wandelyoga

bevordert de aanmaak van vitamine D
verlaagt stress
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers