Wat zijn jouw USP’s eigenlijk?

Wat zijn jouw USP’s eigenlijk?

Regelmatig krijg ik als ondernemer de vraag: “๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—จ๐—ฆ๐—ฃ’๐˜€ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ?” “๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?”

Voor veel ondernemers een lastige vraag en soms zelfs iets, waar ze nog nooit eerder รฉcht over hebben nagedacht. Ik zou liegen, als ik zeg, dat ik er iedere dag aan denk, maar ik ben wel structureel bezig om dit zowel voor mijzelf als voor mijn klanten helder te krijgen. Als ik niet kan uitleggen, waarin ik mij onderscheid van de concurrentie, dan heb ik een slecht verhaal, vind ik. En het is een gemiste kans!

En ik hoor jullie denken: “Waarin onderscheidtย First1 Bedrijfsfitnessย zich dan van andere aanbieders in de markt?”

๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Ons aanbod betreft zowel fysieke als mentale vitale programma’s, niet alleen met als doel fysiek fit te worden, maar ook “fit tussen de oren”. We hebben hierin 9 mooie thema’s.

๐Ÿ’ผ Onze activiteiten vinden plaats op de kantoorlocatie, of buiten in de directe omgeving van het kantoor, lekker efficient!

๐Ÿ’ป Onze workshops en trainingen kunnen hybride worden ingekocht en zijn op deze manier dus ook voor de thuiswerkers bereikbaar.

โœ… De aanmeldingen voor onze workshops en trainingen verloopt via een online boekingssysteem, dus geen volle mailboxen bijย #HRmanagers, wel zo praktisch.

Ben je Werkgever, HR Manager,ย #HRAdviseurย en wil je eens vrijblijvend sparren over vitaliteit op het werk? We helpen graag!
#vitaliteitย #bedrijfsfitnessย #maatwerk

Comments are closed.

Share This