Week van de werkstress

13 tot en met 17 november, de Week van de werkstress

Tijdens deze week vragen we vooral bij werkgevers aandacht voor het thema werkstress. Eigenlijk spreken we liever van energiemanagement, want energie maakt, dat je stress beter te lijf kan. Stress op het werk verlaagt de productiviteit en kan op termijn klachten veroorzaken. Medewerkers de kans bieden om op te laden, zet hen weer in hun kracht. We hebben drie mooie workshops op de planken liggen die perfect passen bij het thema van deze week. Iets voor jouw bedrijf?

Komt de Week van de werkstress qua planning niet uit? Geen nood! Ons aanbod kan ook op een ander moment worden ingezet.

Workshop 1: Beter ademen

Ademen is het meest basale dat er bestaat en we doen het duizenden keren per dag, maar leren er eigenlijk nooit wat over. Het is tijd om daar verandering in te brengen, want schrik niet: negentig procent van de mensen benut slechts dertig procent van de ademcapaciteit.

Energiemanagement

Workshop 2: Hoera! Energie

Je zou niet snel zeggen dat energie zo belangrijk is, maar het tegendeel is waar! Neem de uitersten maar. Het hoofdkenmerk van een burn-out is een overmatig energietekort en het hoofdkenmerk van bevlogenheid is bruisen van de energie. Energie heeft dus een sleutelpositie.

Stoelmassage

Stoelmassage op het werk

Een stoelmassage op het werk ontspant, is opwekkend en daarmee uitermate effectief om de batterij weer op te laden. Het leidt direct tot meer focus en concentratie.

Interesse in energiemanagement?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens de Week van de werkstress? De workshops kunnen online, maar ook live op de kantoorlocatie gegeven worden.

Tijdens de Week van de werkstress nemen we tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficient! Wil je inspiratie opdoen? Kijk dan eens onze inspiratiefolder.

Energieke medewerkers presteren beter!

energie vergroot de productiviteit
energie maakt blij
energie zorgt voor verbinding
energie zorgt voor teambuilding