Week van de werkstress.

Van 15 tot en met 19 november 2021 is het weer zover. De week van de werkstress. Dat lijkt nog ver weg, maar is dichterbij dan je denkt!
Het centrale thema is dit jaar: MENTAAL STERK! Na een uitdagende periode van meer dan 1,5 jaar is eens te meer duidelijk geworden, dat mentale veerkracht van onmisbare waarde is om stevig te blijven staan, zowel zakelijk, als privé. Thuiswerken, kinderen over de vloer, werk en privé lopen in elkaar over en dat vraagt iets anders dan dat we gewend zijn!

Misschien een goed moment om aandacht te schenken aan werkgeluk en energiemanagement in je organisatie? Beide thema’s maken onderdeel uit van het vitale aanbod van First1 Bedrijfsfitness. Workshops en trainingen, online of op de kantoorlocatie, in samenwerking met onze vitaliteitspartners, het kan weer!

Spreken onderstaande titels je aan?
Vergroot je werkgeluk
https://lnkd.in/ej3rGKmh
Flow in je werk
https://lnkd.in/ex4ide-Z
Baas over eigen (werk)geluk
https://lnkd.in/eFwmUdHQ
Hoera! Energie
https://lnkd.in/eJ4–2cf
IJskoud de beste!
https://lnkd.in/eyPKXD4S!
Energiemanagement door beter ademen
https://lnkd.in/eZ-Kwknc

Het doel van deze week is, om medewerkers en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken. Ook in deze onzekere tijden.  (bron: OVAL)
Een derde van het werk gerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Alarmerende feiten, want medewerkers die veel werkstress ervaren, zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt, zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim. (bron: OVAL)

We helpen je graag met het inrichten van een energie gevend programma en nemen hierbij al het regel- en zoekwerk uit handen. Daar krijg je alleen maar stress van!
#energiemanagement #stressmanagement #weekvandewerkstress2021

Comments are closed.

Share This