Week van het Werkgeluk

25 tot en met 29 september, de Week van het Werkgeluk

Tijdens deze week vragen we vooral bij werkgevers aandacht voor het thema Werkgeluk. Gek genoeg vergeten we vaak, hoe belangrijk het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid is, terwijl medewerkers toch een groot deel van hun tijd op kantoor door brengen.

Werkgeluk is beïnvloedbaar. Medewerkers kunnen hier zelf iets aan doen, maar ook als werkgever heb je invloed op het werkgeluk van je medewerkers. En geen onbelangrijke bijkomstigheid: Gelukkige medewerkers presteren beter!

We hebben vier mooie workshops en stoelmassage op de planken liggen die perfect passen bij het thema van deze week. Zo heb je iedere dag van de week een ander aanbod. Iets voor jouw bedrijf?

Komt de Week van het Werkgeluk qua planning niet uit? Geen nood! Ons aanbod kan ook op een ander moment worden ingezet.

Workshop 1: Vergroot je werkgeluk

Een energieke en positieve workshop, gericht op het eigen leiderschap van medewerkers. Tijdens de workshop worden medewerkers zich bewust van hoeveel werkgeluk ze in hun huidige functie ervaren. Ze ontdekken wat de factoren zijn voor het ervaren van werkplezier, voldoening en geluk in het werk, maar vooral wat ze hier zelf aan kunnen doen!

Vergroot je werkgeluk

Workshop 2: Energiemanagement door beter ademen

Beter ademen zorgt voor meer focus, betere concentratie en minder piekeren. Met deze workshop krijgen je medewerkers hulp om de kracht van de eigen ademhaling te ontdekken. Ze ontdekken wat het probleem is van ‘verkeerd’ ademen en wat de gevolgen hiervan zijn op korte en lange termijn.

Stoelmassage

Stoelmassage

Gun je medewerkers een heerlijke ontspanningsmassage. Het is een massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen die over de kleding heen wordt gegeven. De massage revitaliseert, waardoor je je na afloop verkwikt en verfrist voelt. Een massage duurt slechts 15-17 minuten.

Stoelmassage

Workshop 3: Lachyoga

Bij Lachyoga (HasyaYoga) beginnen we met het lachen zonder reden en al snel wordt dit een hartelijke en aanstekelijke lach van binnenuit. Van de klassieke Yoga worden slechts enkele ademhalingsoefeningen gebruikt en verder komen er vooral veel lachoefeningen aan bod. Lachyoga is een uitdagende workshop om de diepere facetten van het lachen te ontdekken.

Workshop 4: Hoera! Energie

De energie van medewerkers kan positief duurzaam worden beïnvloed door (zelf) reflectie, bewustwording en zelfregie. Hoe zou het zijn als jouw medewerkers de regie voeren over de eigen energie? In anderhalf uur brengen wij de bewustwording van de medewerkers in beweging. Wij vertellen wat energie is, wat je ermee kan en wij laten de deelnemers op een relevant onderwerp reflecteren.

Interesse?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens de Week van het Werkgeluk? De workshops kunnen online, maar ook live op de kantoorlocatie gegeven worden.

Tijdens de Week van het Werkgeluk nemen we tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficient!

 

Gelukkige medewerkers presteren beter!

werkgeluk maakt blij
werkgeluk vergroot de betrokkenheid
werkgeluk geeft werkplezier
werkgeluk is maakbaar
werkgeluk geeft energie