Week van het Werkgeluk

25 tot en met 29 september, de Week van het Werkgeluk

Tijdens deze week vragen we vooral bij werkgevers aandacht voor het thema Werkgeluk. Gek genoeg vergeten we vaak, hoe belangrijk het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid is, terwijl medewerkers toch een groot deel van hun tijd op kantoor door brengen.

Werkgeluk is beïnvloedbaar. Medewerkers kunnen hier zelf iets aan doen, maar ook als werkgever heb je invloed op het werkgeluk van je medewerkers. En geen onbelangrijke bijkomstigheid: Gelukkige medewerkers presteren beter!

We hebben drie mooie workshops op de planken liggen die perfect passen bij het thema van deze week. Iets voor jouw bedrijf?

Komt de Week van het Werkgeluk qua planning niet uit? Geen nood! Ons aanbod kan ook op een ander moment worden ingezet.

Workshop 1: Vergroot je werkgeluk

Een energieke en positieve workshop, gericht op het eigen leiderschap van medewerkers. Tijdens de workshop worden medewerkers zich bewust van hoeveel werkgeluk ze in hun huidige functie ervaren.

Vergroot je werkgeluk

Workshop 2: Flow in je werk

Medewerkers die werken in een goede Flow werken geconcentreerder, met meer plezier en zijn productiever. Zij gaan vaker op in hun werk en ervaren meer voldoening. Regelmatig werken in een goede Flow is de sleutel naar meer werkgeluk en bevlogenheid.

Flow in je werk

Workshop 3: Baas over eigen werk(geluk)

Hoeveel autonomie geef jij je medewerkers? En ervaren zij voldoende eigenaarschap? Zijn ze trots op hun werk, team en organisatie?

Medewerkers die werken vanuit autonomie zijn intrinsiek gemotiveerder.

Werkgeluk

Interesse?

Interesse om één of meerdere van deze workshops in te zetten tijdens de Week van het Werkgeluk? De workshops kunnen online, maar ook live op de kantoorlocatie gegeven worden.

Tijdens de Week van het Werkgeluk nemen we tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficient!

Gelukkige medewerkers presteren beter!

werkgeluk vergroot de betrokkenheid
werkgeluk is maakbaar
werkgeluk is werkplezier
werkgeluk en eigenaarschap
werkgeluk en eigen regie