Werken met 1,5 meter afstand – Interview

Werken met 1,5 meter afstand – Interview.

Hoe een ‘bijna’ collega’ haar sportzaal heeft ingeruild voor een werkplek thuis. In de serie ‘Werken met 1,5 meter afstand’ lees je hoe collega’s van het UWV in district Den Haag & Leiden met gedrevenheid doorwerken in deze bijzondere tijd. Dit keer geven Adnan en Ingrid van Handhaving het stokje door aan Chantal van Veen van Fit@Work, de fitnesslocatie van UWV op het Leeghwaterplein. Chantal is werkzaam voor First1 Bedrijfsfitness, leverancier van de sportfaciliteit binnen het UWV kantoor.

Hoe werk je nu en hoe gaat dat?
‘Ik geef, voor zover dit mogelijk is,  vanuit mijn huis online sportles en maak en verstuur ik workouts voor de Fit@work/First1 leden. Verder brainstorm ik nu met collega’s over de toekomst.’

Hoe ‘spreek’ je je team?
‘Elke maandag komen wij met alle First1 leden samen tijdens een zoom meting en bespreken hoe het met iedereen privé gaat en sparren we over de toekomst. Sowieso wil ik graag First1 als werkgever complimenteren, zij zorgen ook nu echt goed voor ons ZZP’ers!’

Hoe ziet je werkdag er nu uit?
‘Eigenlijk heel rustig. Normaal race ik met de auto van sportschool naar sportschool. Nu kan ik uitslapen, zelf weer is sporten, studeren, wandelen en geef ik aan het eind van de dag online les.’

Ik mis de leden van het Leeghwaterplein
‘Ik mis mijn UWV first1 collega Fouzia. Wij zien elkaar normaal gesproken altijd tijdens de wisseling van de wacht. Ik ben super trots op haar en hoe ze nu thuis bezig is met trainen en studeren. Hopelijk werken we snel weer ECHT samen. En het samen trainen en sporten met de leden mis ik ook enorm.’

Wil je iemand een compliment geven
‘First1! Hoe zij omgaan en zorgen voor ‘hun’ zzp-ers in deze corona tijd is geweldig.’

Op beeld verloopt niet alles vlekkeloos
Online kan er natuurlijk van alles misgaan, er gebeuren dagelijks grappige dingen tijdens de trainingen via zoom. Dit maakt ons werkplezier alleen maar groter.

Maak afspraken met jezelf en blok ze in je agenda
‘Plan je dagen en deel ze op in uren, probeer regelmaat te creëren, dus blok je dagelijkse wandeling in je agenda. Of laat iedere twee uur een timer je eraan herinneren dat het tijd is om achter je bureau vandaan te komen.

Sport je bij  Fit@Work op het Leeghwaterplein, doe dan mee met de ‘workout of the week’ via FitSnacks.TV van First1!

 

Offerte aanvragen

Comments are closed.

Share This