Workshop IJskoud de beste bij Technogym

Workshop IJskoud de beste bij Technogym.

Een ijsbadworkshop op locatie bij Technogym en code oranje, een bizarre combinatie! Negen bikkels hebben afgelopen dinsdag 22 juni de test doorstaan en zijn het ijsbad ingegaan, uiteraard onder deskundige begeleiding van onze “iceman” Justin.

Zijn woorden: “Het water kwam met bakken uit de hemel en er was evenveel water om het bad heen als erin. We dreven nog net niet van de parkeerplaats af.” 😊

De workshop IJskoud de beste maakt onderdeel uit van een #vitalejaarkalender bij deze klant. Tijdens deze workshop leer je hoe je kalm kunt blijven in overlevingsmodus en je kaders van comfort kunt verruimen om weerbaarder en daadkrachtiger in het leven te staan.

Door bewust dieper te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met je gezondheid, zoals de natuur dit bedoeld heeft. Daarnaast is het ijsbad een goede manier om de confrontatie aan te gaan met je eigen weerstand en angst.

In de workshop richten wij ons op 3 elementen: Adem, Mindset en Cold Exposure. Deze focuspunten bieden je enorm veel fysieke en mentale voordelen op.

Meer weten? Het is ook nog eens een ludieke manier om een #vrijgezellenfeest of #tambuildingsuitje in te vullen!
#coldexposure #iceman #ijsbadworkshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Share This